Ibero

0 producten

Het Spaanse merk Ibero biedt prachtige wand- en vloertegels met een hoge kwaliteit. Het merk streeft ernaar om altijd te voldoen aan de wensen van de klant. Tegels zorgen immers voor de uitstraling van jouw woning, daarom is het erg belangrijk dat deze perfect afgestemd is op jouw persoonlijke voorkeuren. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en formaten. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Ibero? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Het merk Ibero Ceramica

Het merk Ibero produceert sinds de oprichting in 1958 talloze keramische wand- en vloertegels. Dit merk streeft naar honderd procent tevredenheid onder de klanten. Dit is mogelijk dankzij de investeringen in onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve producten. De producten hebben niet alleen functionele, maar ook esthetische voordelen. De keramische wand- en vloertegels van het luxe merk Ibero zorgen voor een prachtige uitstraling in iedere woning.

Het assortiment van Ibero

Ibero biedt keramische wand- en vloertegels met prachtige designs. Aangezien de tegels gemaakt zijn van keramiek, zijn deze gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn deze tegels geschikt voor vloerverwarming. De wand- en vloertegels zijn in iedere plek in jouw woning te plaatsen. Ook vochtige ruimtes zoals de badkamer kun je hier perfect mee betegelen. Het assortiment van Ibero bestaat uit tegels met een unieke uitstraling. Vaak hebben deze tegels een decoratief printje, wat zorgt voor een speels effect. Deze prachtige decortegels zijn perfect te combineren met een rustige, egale tegel. Wanneer je deze tegels op de vloer plaatst of op slechts een stukje van de wand, komen deze tegels het beste tot hun recht.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke producten van Ibero bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp: zij geven je graag persoonlijk advies.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht