HSK

759 producten

HSK is een vertrouwde partner op sanitair vakgebied en levert douchecabine producten van hoogwaardige kwaliteit. HSK komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar is tegenwoordig een internationaal opererend bedrijf. De douchecabine producten worden gekenmerkt door het tijdloze design en de hoogwaardige kwaliteit. Met de producten van HSK ben je verzekerd van optimaal douchecomfort.

Breed aanbod aan douchecabine producten

Veel verschillende producten zijn verkrijgbaar van dit topmerk. Denk maar aan douchecabines, douchedeuren, badwanden, baden en radiatoren. Deze producten zijn ieder weer verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen die ieder weer onder een serie vallen. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, zodat je kunt kiezen voor een douche die je persoonlijke wensen vervult.

Voor iedere badkamer de perfecte doucheoplossing

De producten van HSK worden volledig gefabriceerd in eigen fabriek. Dit biedt grote flexibiliteit bij de productie waardoor maatwerkoplossingen gerealiseerd kunnen worden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld de douchewanden afgestemd worden op vrijwel iedere ruimte en naar iedere persoonlijke wens. Elke badkamer wordt compleet gemaakt met de doucheoplossingen van HSK.

Hoogwaardige kwaliteit

HSK producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, acryl en enkelvoudig veiligheidsglas. Zelfs de glasverwerking vindt plaats in eigen fabriek waarbij ze hoge eisen stellen aan de kwaliteit. Alle producten worden vanaf het begin tot het eind in hun eigen fabriek gemaakt waardoor je bent verzekerd van de beste kwaliteit. Hierdoor kun je lang genieten van de doucheproducten van HSK.

Bekijk de producten van HSK

Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod aan doucheproducten van HSK? Bekijk dan hier de producten op Saniweb.

Categorieën

Series

Beste HSK deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht