Heimeier

74 producten

Heimeier is een toonaangevende leverancier van producten voor installaties als verwarming, airconditioning, ventilatie en koeling. Het moederbedrijf IMI Engineering opereert wereldwijd en is specialist op het gebied van alles wat met installaties te maken heeft. Voor elke situatie biedt Heimeier een oplossing en houdt daarbij rekening met het milieu en energieverbruik. Ga jij een verwarming installeren en heb je onderdelen nodig? Of is een onderdeel aan vervanging toe? Met Heimeier ben je verzekerd van een kwalitatief product dat jarenlang meegaat. Lees meer over Heimeier producten bij Saniweb.

Heimeier producten

Bij Saniweb bieden we een uitgebreid assortiment Heimeier producten voor de verwarming. Daarbij kun je kiezen uit onderdelen voor zowel radiatoren als vloerverwarming. Denk bijvoorbeeld aan thermostaatkranen voor alle typen verwarming, maar ook aan waterbegrenzers en allerlei soorten koppelingen, ventielen en nog veel meer. Voor alle producten geldt dat ze erop gericht zijn dat je de perfecte kamertemperatuur regelt in elke ruimte en daarbij ook nog eens energie bespaart.

Vind het product dat je nodig hebt

Het assortiment van Heimeier is compleet en uitgebreid. Om het gemakkelijk te maken het juiste onderdeel te vinden, zoek je op de website van Saniweb naar de serie waar je het product voor nodig hebt. Zo kun je gemakkelijk kiezen en weet je zeker dat het onderdeel past bij jouw installatie. Ben je niet zeker van je keuze? Onze adviseurs helpen en adviseren je graag via de chat of een telefonisch gesprek.

Op zoek naar een onderdeel voor je verwarming?

Ga jij een radiator of vloerverwarming installeren of is een onderdeel toe aan vervanging? Bekijk dan het uitgebreide Heimeier assortiment onderdelen voor installaties op onze website. Kun je hulp gebruiken of heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag en beantwoorden al je vragen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht