Handicare

176 producten
Handicare biedt oplossingen waarmee je je onafhankelijkheid behoudt of weer terugkrijgt.

Het dagelijks leven is niet eenvoudig met een functiebeperking of wanneer je veel zorg nodig hebt. Handicare ontwikkelt producten waarmee het dagelijks leven en de zorg voor familie, verpleging en therapeuten makkelijker wordt.

Uitgebreid assortiment

Het uitgebreide productassortiment van Handicare bestaat uit tilliften en hulpmiddelen voor bad, douche en toilet. Alle producten zijn het resultaat van continue verbetering van kwaliteit en veiligheid. Het Handicare assortiment voor bad, douche en toilet bestaat uit:

  • Wand- en toiletbeugels. Met Handicare wand- en toiletbeugels is het makkelijker om op te staan van het toilet of juist om plaats te nemen op het toilet. Wandbeugels kunnen overal in de badkamer of in het toilet worden geplaatst om de dagelijkse routine makkelijker te maken en houvast te geven.
  • Rugsteunen. Tijdens een toiletbezoek moet het bekken achterover gekanteld worden en dit kan moeilijk zijn. Een rugleuning van Handicare kan helpen om de juiste ontspannen houding te vinden. Een rugleuning wordt ook gebruikt bij een heupbeperking of als je de neiging hebt om je heup te overstrekken.
  • Douchezittingen. Een douchezitting wordt op de muur gemonteerd om je te verzekeren van een veilige houding tijdens het douchen. Het geeft je ook de mogelijkheid om rustig te zitten tijdens een douchebeurt. Na gebruik kan de Handicare douchezitting worden opgeklapt, zodat deze minder ruimte inneemt.
  • Wastafelaanpassingen. Het afvoersysteem van de wastafel kan aangepast worden op je persoonlijke wensen dankzij flexibele afvoerpijpen. In combinatie met een module voor hoogte- en diepteverstelling van de wastafel heb je altijd genoeg ruimte voor een rolstoel of andere benodigdheden om je heen.

Handicare en veiligheid

De producten van Handicare zijn veilig. Dankzij de afgeronde vormen blijf je nergens achter haken. Handicare badkamerproducten zorgen ook voor comfort, omdat je natuurlijke bewegingspatroon wordt ondersteund.

Handicare producten bekijken

Op Saniweb.nl vind je het Handicare assortiment dat bestaat uit duurzame producten die geoptimaliseerd zijn voor jouw gemak. Bekijk vandaag nog de producten van Handicare in onze webshop.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht