Gustavsberg

11 producten

Het Zweedse sanitairbedrijf Gustavsberg heeft alles om jouw badkamer compleet te maken. Het merk biedt niet alleen ontspanning, maar wil het leven ook gemakkelijker maken. Dit doen ze al jaren door producten van hoge kwaliteit te leveren en ze te voorzien van slimme kenmerken. Daarnaast ben je voor het echte nordic design bij Gustavsberg aan het juiste adres. Lees hier meer over het merk en de voordelen. Gustavsberg is er voor alle sanitaire ruimtes: klein, groot, openbaar of privé. Dankzij het grote aanbod aan producten kun jij jouw badkamer optimaal inrichten. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding betaal je nooit te veel en heb je een hoogwaardig ingerichte badkamer waar je jarenlang van kunt genieten.

Milieuvriendelijk

Gustavsberg heeft duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan. Het merk is dan ook altijd bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten om zo min mogelijk water en energie te verbruiken. Bij Gustavsberg kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid.

Waarvoor kun je bij Gustavsberg terecht?

Het merk Gustavsberg beschikt over een breed assortiment aan badkamerproducten.
Je kunt kiezen uit:
Wastafels. De wastafels zijn geschikt voor opbouw en montage aan de wand. Ze zijn gemaakt van keramiek, wat milieuvriendelijk en slijtvast is.
Accessoires. Met de accessoires, zoals een planchet, maak je je badkamer helemaal af.
Toiletten. De toiletten en bidets zijn geschikt voor montage aan de wand en om op de vloer te plaatsen. Het keramieken materiaal is slijtvast en milieuvriendelijk.

Inspiratie opdoen?

Is het sanitair van Gustavsberg iets voor jou? Bekijk dan alle producten op onze website en laat je inspireren.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht