Grohe Zedra

Grohe Zedra is een gebruiksvriendelijke en elegante kraan die jou helpt in de keuken. Door het mooie design en de gebruiksvriendelijkheid van Grohe Zedra, maakt deze kraan zich al snel onmisbaar. Wil jij weten of deze kraan iets is voor jou? Hieronder zetten wij de belangrijkste kenmerken van Grohe Zedra op een rijtje.

3 producten
 • Grohe Vuistdouche Zedra Rvs

  0 reviews
  Adviesprijs 231,- 168,67 Incl. BTW 27% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Vuistdouche Zedra

  0 reviews
  Adviesprijs 150,- 96,88 Incl. BTW 35% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Zedra sproeier

  0 reviews
  Adviesprijs 176,- 122,31 Incl. BTW 31% Korting
  Leverbaar
3 producten

Grohe Zedra: een elegante kraan voor jouw keuken

Grohe Zedra is een elegante keukenkraan. De ronde vormen en makkelijke bediening zorgen voor een ergonomisch design. De kraan is beschikbaar in zowel chroom als krasbestendig roestvrij staal. Ook kun je kiezen uit een ronde kraan in de vorm van een halve cirkel of een kraan met een hoek van 90°. Daarnaast zijn er nog verschillende variaties in de uitloop van de kraan. Zo is er een licht uitlopende ovale vorm of een strakke ronde vorm beschikbaar. Jij kunt daardoor een vorm kiezen die past bij jouw keukenstijl.

Een extra hulp in de keuken

Grohe Zedra is een kraan die jou echt echt helpt in de keuken. Zo heeft deze kraan onder andere een draaicirkel van 360° waardoor je makkelijk tussen twee spoelbakken kunt wisselen. Pannen kun je eenvoudig afspoelen want de uitloop van de kraan is hoog en zit dus niet in de weg. Daarnaast heeft de Grohe Zedra een uittrekbare handdouche waarmee je moeiteloos groente wast en alle hoekjes van de spoelbak bereikt.

De technologie van Grohe

Met de technologie van Grohe is Grohe Zedra voorzien van twee verschillende straalsoorten. Zo kun je een zachtere straal kiezen bij het handen wassen of een harde straal als je de pannen wilt afspoelen. Met één druk op de knop wissel je van straal. Dankzij de Grohe SilkMove technologie bepaal je het volume en de temperatuur van het water met één beweging van de hendel.

Bekijk de kranen van Grohe Zedra

Ben je geïnteresseerd in deze elegante en gebruiksvriendelijke keukenkraan? Bekijk dan de Grohe Zedra in onze webshop. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs. Bovendien wordt jouw product gratis bezorgd, op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt. Ben jij op zoek naar een ander type keukenkraan? Bekijk dan eens alle keukenkranen van Grohe.