Grohe Veris

Grohe Veris is een badkamerserie die bestaat uit opvallende, tijdloze kranen. De kranen van Grohe Veris kenmerken zich dan ook door het sensuele ontwerp. Zo zijn de kranen voorzien van vloeiende lijnen, ovaalvormige grepen en een platte uitloop. Dit resulteert in een tijdloos ontwerp dat de aandacht naar zich toe trekt. Bovendien leveren de kranen uitstekende prestaties. Grohe Veris is daarom een slimme keuze voor iedere badkamer!

1 product
 • Grohe Veris uitloop voor wastafelkraan Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 299,- 213,10 Incl. BTW 29% Korting
  Leverbaar
1 product

Het assortiment van Grohe Veris

Je hele badkamer kan voorzien worden met de kranen van Grohe Veris:

 • Wastafel. Of je nu op zoek bent naar een compacte kraan of grote kraan voor je wastafel, je vindt het in het assortiment van Grohe Veris. Deze zijn niet alleen verkrijgbaar als staande modellen, maar kunnen ook aan de wand gemonteerd worden. De verschillende modellen geven je de keuze om te kiezen voor een kraan die jouw wensen vervult.
 • Douche. De kenmerkende ovale vormgeving zie je ook terug bij de grepen van de douchemengkranen van Grohe Veris. Daarnaast bestaat het assortiment uit thermostatische mengkranen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur constant blijft tijdens het douchen.
 • Bad. De drie-, vier- en vijfgats badrandcombinaties bieden je veel mogelijkheden om je bad te vullen. Hierbij kun je ook kiezen voor een uittrekbare handdouche. Ideaal voor het spoelen van de kuip of het wassen van je haar.
 • Bidet. Het assortiment van Grohe Veris bestaat ook uit een bidetmengkraan. Deze M-size mengkraan heeft een gemiddelde grootte en is een mooie toevoeging aan je badkamer wanneer je deze harmonieus wilt inrichten.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een kraan voor in je badkamer die opvallend is, een tijdloos design heeft en optimale prestaties levert? Dan is een kraan van Grohe Veris wellicht iets voor jou. In onze webshop kun je het gehele assortiment van deze serie bekijken.