Grohe Smartcontrol producten kopen? - Saniweb.nl

Met de Grohe Smartcontrol geniet je optimaal van een heerlijke douche. Drukken, draaien en douchen zijn de eenvoudige stappen voor een heerlijk douchemoment. De waterdruk en het volume regel je moeiteloos. Bovendien wissel je dankzij het innovatieve Smartcontrol eenvoudig tussen verschillende straalsoorten voor een fantastische douchebeleving.

11 producten
Grohe Smartcontrol Perfect inbouw regendoucheset chroom
Grohe Smartcontrol Perfect inbouw regendoucheset SmartActive met 3 straalsoorten Ø31cm chroom
27 reviews
Adviesprijs 2.257,00
prijs 968,98
Morgen gratis bezorgd
Grohe Smartcontrol basisgarnituur Thermostaat
Grohe Smartcontrol basisgarnituur Thermostaat
Adviesprijs 240,00
prijs 138,00
Op voorraad
Grohe Smartcontrol Druktoets voor 48359000 Supersteel
Adviesprijs 83,00
prijs 66,40
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Afdekplaat voor Thermostaat Moon White
Adviesprijs 156,00
prijs 116,90
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Afdekset voor volume stopkraan 3x vierkant
Adviesprijs 604,00
prijs 426,53
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Afdekset voor Douchekraan met omstel 3x vierkant Chroom
Grohe Smartcontrol Afdekset voor Douchekraan met omstel 3x vierkant Chroom
Adviesprijs 874,00
prijs 503,00
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Afdekset voor Douchekraan vierkant
Grohe Smartcontrol Afdekset voor Douchekraan vierkant
Adviesprijs 724,00
prijs 417,00
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Afdekset voor Douchekraan met omstel rond Chroom
Grohe Smartcontrol Afdekset voor Douchekraan met omstel rond Chroom
Adviesprijs 799,00
prijs 460,00
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Afbouwdeel Inbouwmengkraan Chroom
Adviesprijs 724,00
prijs 417,00
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Afdekset voor douchekraan Chroom
Grohe Smartcontrol Afdekset voor douchekraan Chroom
Adviesprijs 874,00
prijs 503,00
Leverbaar
Grohe Smartcontrol Perfect showerset Chroom
Grohe Smartcontrol Perfect showerset Chroom
27 reviews
Adviesprijs 2.331,00
prijs 1.197,20
Leverbaar
11 producten

Hoe werkt Grohe Smartcontrol?

Grohe Smartcontrol is een intuïtieve douchebediening die zelfs jouw persoonlijke voorkeur kan onthouden. Het werkt super eenvoudig. Je drukt op de knop om de regendouche aan te zetten. Draai de knop vervolgens om de sterkte van de douchestraal (Eco tot Full Flow) en de watertemperatuur in te stellen. Druk opnieuw om de douche uit te zetten of te pauzeren. Het watervolume is nu opgeslagen voor de volgende keer.

Ga voor een doucheset met Grohe Smartcontrol

Je hebt ruime keuze wanneer je graag een doucheset met Smartcontrol wilt. Je kunt allereerst kiezen tussen inbouw- of opbouw. Daarnaast heb je keuze uit diverse designs (rond en vierkant) én meerdere kleuren. Ook het aantal straalsoorten kan variëren per type douche. Er zijn zelfs douchesets verkrijgbaar met een baduitloop, zodat je in bad kan douchen. Let daarnaast goed op de grootte van de hoofddouche. Hoe groter deze is, hoe comfortabeler de douchesessie! Er zijn diverse series verkrijgbaar met SmartControl, bekijk bijvoorbeeld de SmartControl 310 en SmartControl 360 series.

Geniet van de voordelen van een thermostaatkraan

Al onze Grohe Smartcontrol regendouches zijn voorzien van een thermostaatkraan. Hiermee heb je binnen een mum van tijd water op de juiste temperatuur. Deze temperatuur blijft ook constant ongeacht schommelingen in de waterdruk. Daarnaast kun je de temperatuur ook veel makkelijker in te stellen dan een mengkraan, waarbij je zelf koud en warm water moet mixen.

Wil je een opbouw of -inbouwdouche?

De Grohe Smartcontrol serie beschikt over zowel inbouw- als opbouwdouches. De opbouwdouches monteer je eenvoudig tegen de muur. Ideaal wanneer je enkel de douchekraan wilt vernieuwen. Ben je je hele badkamer aan het verbouwen? Dan kan een inbouw regendouche de ideale keuze zijn. Deze heeft een minimalistische look waarbij alle techniek achter de muur is weggewerkt.

Kies uit een ronde of vierkante afwerking

De douches van Grohe zijn verkrijgbaar in zowel ronde- als vierkante afwerkingen. Een ronde afwerking heeft een elegante uitstraling en breekt de rechthoekige vormen van de badkamer. Dit creëert een speels effect. Een vierkante douche heeft een strakke, moderne uitstraling, wat zorgt voor een chique sfeer. Deze passen perfect in een design badkamer.

Beschikbaar in verschillende kleuren

Bij Saniweb vind je Grohe Smartcontrol douches in verschillende kleuren, zodat je altijd een douche vindt die in jouw badkamer past. Wil je een stijlvolle douche die past in vrijwel elke badkamer? Ga dan voor de kleur chroom of rvs. Daarnaast is de Grohe Smartcontrol ook verkrijgbaar in zwart. Deze kleur zorgt voor een chique sfeer. Houd je wel van een uniek kleurtje? Ga dan voor een Grohe Smartcontrol in goud of nikkel.

Hoe moet ik het Grohe Smartcontrol paneel installeren?

Bij aanschaf van de Grohe Smartcontrol ontvang je een handleiding voor de installatie. Hieronder vind je een video hoe de Grohe Smartcontrol moet worden geïnstalleerd. Mocht het niet lukken, dan kun je altijd een monteur inschakelen voor installatie.

Douches van de Grohe Smartcontrol serie kopen

Ben jij ook overtuigd van de voordelen van de Grohe Smartcontrol? Bestel het product dan snel bij Saniweb. Je profiteert dan van gratis verzending én je geniet van de beste prijs. Wil je graag extra advies over de producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar.