Grohe Minta Touch

Bij de Grohe Minta Touch serie gaan comfort en design uitstekend samen om de ultieme kraan voor de keuken te brengen. De Grohe Minta Touch kraan heeft een modern design en is daardoor een mooie blikvanger in de hedendaagse keuken. De EasyTouch-technologie zorgt voor gemak en hygiëne waardoor je handelingen in de keuken makkelijker verlopen. Lees snel verder over de belangrijkste kenmerken van de Grohe Minta Touch.

1 product
  • Grohe Minta Touch Elektronische Keukenkraan Chroom

    0 reviews
    Adviesprijs 933,- 555,12 Incl. BTW 41% Korting
    Leverbaar
1 product

Het design van de Grohe Minta Touch

De Grohe Minta Touch serie heeft een eenvoudig en modern design. Door de zacht ronde hoeken staat deze kraan niet alleen mooi in een moderne keuken, maar past deze bij verschillende keukenstijlen. De Grohe Minta Touch kraan is beschikbaar in verschillende modellen. Wil je een wat traditioneler type kraan? Kies dan voor een ronde uitloop. Voor een strakkere look is de uitloop in een hoek van 90° meer geschikt. Naast de verschillen in uitloop heb je ook de keuze uit een kraan met een oppervlak van chroom of supersteel.

Gemak dient de mens

De kraan heeft een hoge en uittrekbare uitloop zodat je alle hoeken van je spoelbak kunt bereiken. Zo vul je makkelijk een emmer met water en was je eenvoudiger pannen af. Bovendien kun je de kraan 360° draaien: handig als je bijvoorbeeld twee spoelbakken hebt. Dankzij het SpeedClean anti-kalk systeem van Grohe wordt kalkvorming voorkomen. Dit betekent minder schoonmaakwerk voor jou.

Hygiënisch door de EasyTouch-technologie

Net het deeg van je taart gekneed? Of lekker gekliederd met verf? Dan is het tijd om je handen te wassen. Helaas blijven er daardoor vaak vlekken en vuil achter op je kraan. De EasyTouch-technologie van Grohe zorgt ervoor dat dat verleden tijd is. Met één enkele aanraking van de onderarm of pols tegen de uitloop van de kraan zet je de kraan aan of uit. Gebruiken je kinderen ook de keukenkraan? Geen zorgen, er komt alleen koud water uit als je de kraan aanraakt. Wel zo veilig!

Bekijk de kranen van Grohe Minta Touch

Wil je meer weten over de Grohe Minta Touch kraan? Bekijk dan de serie in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en wordt jouw product gratis bezorgd.