Grohe Lineare - Saniweb.nl
Filteren

Filteren

Bezig met laden...

Grohe Lineare is een kranenserie voor in de badkamer die zich kenmerkt door de heldere en hedendaagse vormgeving. Daardoor passen de kranen van Grohe Lineare in vrijwel iedere badkamer. De kranen hebben een cilindrisch kraanhuis dat perfect past bij de ronde vormen van de greep en uitloop. Bovendien lopen de lijnen van de uitloop en greep parallel. Dit resulteert in een toegankelijk en gebalanceerd ontwerp dat gemakkelijk te combineren is met vrijwel iedere badkamerstijl.

7 producten
Grohe Lineare New Afdekset 2-gats Wastafelkraan Chroom
1 reviews
Adviesprijs 456,00
prijs 263,00
Op voorraad
Grohe Lineare New Afdekset 2-gats Wandkraan M-size
Adviesprijs 421,00
prijs 243,00
Morgen gratis bezorgd
Grohe Lineare New Douchemengkraan Chroom
Adviesprijs 415,00
prijs 239,00
Leverbaar
Grohe Lineare Douchemengkraan Afbouwdeel Chroom
Adviesprijs 312,00
prijs 180,00
Leverbaar
Grohe Lineare Badmengkraan Afbouwdeel 2-Weg Chroom
Adviesprijs 343,00
prijs 198,00
Leverbaar
Grohe Lineare Mengkraan Afbouwdeel 3-Weg Chroom
Adviesprijs 383,00
prijs 220,00
Leverbaar
Adviesprijs 392,00
prijs 226,00
Leverbaar
7 producten

Het assortiment van Grohe Lineare

Je gehele badkamer kun je voorzien met de kranen van Grohe Lineare:

  • Wastafels. Er zijn verschillende modellen wastafelkranen verkrijgbaar van Grohe Lineare. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende formaten: van XS-size tot XL-size. De XS-size is uitermate geschikt voor bij een compacte wastafel, terwijl de XL-size zich kenmerkt door de hoge en lange uitloop. Deze past weer perfect bij een wat grotere wastafel.
  • Douche. Ook je douche kun je voorzien met de kranen van Grohe Lineare. Deze hebben een prachtige chromen afwerking en zijn heel nauwkeurig te bedienen.
  • Bad. Wanneer je je bad wilt voorzien van Grohe Lineare kun je kiezen uit verschillende soorten kranen. Zo kun je kiezen voor zowel een viergats badrandcombinatie of een badmengkraan, die weer verkrijgbaar is in verschillende modellen.
  • Bidet. Het assortiment bestaat tevens uit een prachtige bidetmengkraan.

Grohe technieken voor optimaal gebruikersgemak

De kranen zijn voorzien van een aantal Grohe technieken waardoor je geniet van optimaal gebruikersgemak. Zo zijn de kranen afgewerkt met Grohe StarLight®. Dit is een chromen beschermingslaag die krasbestendig is en voor een schitterende glans zorgt, zelfs wanneer de kraan jarenlang dagelijks is gebruikt. Ook zijn de kranen van Grohe Lineare voorzien van Grohe SilkMove®. Dankzij deze technologie zijn de kranen perfect te bedienen.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar badkamerkranen met een gebalanceerd ontwerp? Bekijk dan het gehele assortiment van Grohe Lineare in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging.