Grohe Grohtherm F

Grohterm F geeft je de mogelijkheid om de ideale douche te creëren. Met de modules van Grohterm F kun je namelijk gemakkelijk de handdouche, hoofddouche en zijdouches bedienen. Hierdoor kan iedereen genieten van maximale flexibiliteit onder de douche. Ieder gezinslid heeft zo zijn eigen wensen als het op douchen aankomt. De één zal bijvoorbeeld eerder de voorkeur geven aan zachte stralen, terwijl de ander graag even wakker wordt met een hardere straal. Met Grohterm F is er voor ieder wat wils!

7 producten
 • Grohe Grohtherm F Douchemengkraan voor Rainshower F-Serie 40" Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 3.968,- 3.034,90 Incl. BTW 24% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Grohtherm F afdekset voor centraal thermostaat Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 888,- 498,71 Incl. BTW 44% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Grohtherm F wandaansluitbocht met douchehouder Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 480,- 239,62 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Grohtherm F afdekset voor inbouw stopkraan Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 370,- 184,92 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Grohtherm F afdekset voor 3-weg omstelkraan Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 925,- 462,29 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
 • Grohe basisgarnituur voor grohtherm f thermostaat 27623

  0 reviews
  Adviesprijs 202,- 100,61 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
 • Grohe basisgarnituur voor wandaansluitbocht

  0 reviews
  Adviesprijs 330,- 164,78 Incl. BTW 50% Korting
  Leverbaar
7 producten

Het design van Grohterm F

Het prachtige design van Grohterm F past in vrijwel iedere badkamer. De douches hebben een glanzende, chromen uitvoering waardoor je badkamer er nog stijlvoller uit gaat zien. Daarnaast zijn alle bedieningselementen gemaakt van metaal. De douches van Grohterm F blijven er na jaren dagelijks gebruik nog als nieuw uit zien.

Grohe Turbostat® technologie

Vind jij het ook vervelend wanneer de temperatuur van het water schommelt als je onder de douche staat? Kies dan voor een douche die is voorzien van Grohe TurboStat® technologie. Deze technologie reageert vrijwel direct op temperatuurschommelingen waardoor de gewenste temperatuur constant blijft. Zo hoef je bijvoorbeeld niet onder een koude douche te staan wanneer iemand in een ander vertrek een emmer warm water vult.

Combineer de douche van Grohterm F perfect met andere series

Maak van je badkamer een harmonieus geheel met de juiste combinaties. Kies bijvoorbeeld een douche van Grohterm F en combineer deze met producten uit andere Grohe series zoals Grohe Rainshower® F, Grohe Allure of Grohe Cosmopolitan ranges. Je badkamer komt er gegarandeerd prachtig uit te zien.

Bekijk de producten

Wil jij ook de ideale douche die uitstekend te bedienen is? Bekijk dan het gehele assortiment van Grohterm F in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging.