Grohe Grohtherm F

Grohterm F geeft je de mogelijkheid om de ideale douche te creëren. Met de modules van Grohterm F kun je namelijk gemakkelijk de handdouche, hoofddouche en zijdouches bedienen. Hierdoor kan iedereen genieten van maximale flexibiliteit onder de douche. Ieder gezinslid heeft zo zijn eigen wensen als het op douchen aankomt. De één zal bijvoorbeeld eerder de voorkeur geven aan zachte stralen, terwijl de ander graag even wakker wordt met een hardere straal. Met Grohterm F is er voor ieder wat wils!

9 producten
9 producten

Het design van Grohterm F

Het prachtige design van Grohterm F past in vrijwel iedere badkamer. De douches hebben een glanzende, chromen uitvoering waardoor je badkamer er nog stijlvoller uit gaat zien. Daarnaast zijn alle bedieningselementen gemaakt van metaal. De douches van Grohterm F blijven er na jaren dagelijks gebruik nog als nieuw uit zien.

Grohe Turbostat® technologie

Vind jij het ook vervelend wanneer de temperatuur van het water schommelt als je onder de douche staat? Kies dan voor een douche die is voorzien van Grohe TurboStat® technologie. Deze technologie reageert vrijwel direct op temperatuurschommelingen waardoor de gewenste temperatuur constant blijft. Zo hoef je bijvoorbeeld niet onder een koude douche te staan wanneer iemand in een ander vertrek een emmer warm water vult.

Combineer de douche van Grohterm F perfect met andere series

Maak van je badkamer een harmonieus geheel met de juiste combinaties. Kies bijvoorbeeld een douche van Grohterm F en combineer deze met producten uit andere Grohe series zoals Grohe Rainshower® F, Grohe Allure of Grohe Cosmopolitan ranges. Je badkamer komt er gegarandeerd prachtig uit te zien.

Bekijk de producten

Wil jij ook de ideale douche die uitstekend te bedienen is? Bekijk dan het gehele assortiment van Grohterm F in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging.