Grohe Grohtherm 2000

De Grohe Grohtherm 2000 is een stijlvolle serie van thermostatische bad- en douchemengkranen. De serie staat voor veiligheid, comfort en kwaliteit en dit is terug te vinden in alle producten van deze serie. Alle mengkranen zijn voorzien van een chromen of supersteel afwerking, waardoor de producten een elegante glans hebben. Daarnaast zijn de kranen voorzien van de Grohe TurboStat® technologie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De mengkranen van Grohe Grohthem 2000

Met Grohtherm 2000 ben je verzekerd van een thermostatische mengkraan die optimaal gebruikersgemak biedt in zowel het bad als de douche. Daarnaast zijn de thermostaatkranen elegant vormgegeven waardoor deze in elke badkamerstijl passen. Bovendien zijn de thermostaatkranen uitgerust met de laatste Grohe technologieën waardoor je gegarandeerd kan genieten van een heerlijke bad- of douchebeleving.

De functionele extra’s

Naast dat de douchemengkranen van Grohe Grohtherm 2000 stijlvol zijn vormgegeven, zijn ze ook erg functioneel en handig in het gebruik. De kraan is zelfs intuïtief te bedienen. De Grohe CoolTouch® zorgt er namelijk voor dat de buitenkant van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur en SafeStop zorgt ervoor dat de watertemperatuur nooit, zonder dat je het wilt, warmer wordt dan 38°C. Dit voorkomt verbrandingen aan het hete water of de hete kraan en dit is wel zo veilig als er kinderen in de buurt zijn. Wil jij daarnaast de producten binnen handbereik als je onder de douche staat? Bekijk dan de Grohe EasyReachTM tray. Dit is een handige tray om je doucheartikelen, zoals shampoo of douchegel, in kwijt te kunnen.

Bekijk de producten

Wil jij de douchemengkraan van de Grohe Grohtherm 2000 toevoegen aan jouw badkamerdesign? Bekijk de beschikbare producten op onze website en bestel ze direct! Hierbij profiteer je meteen van onze laagste prijs garantie en bovendien ook nog van een snelle bezorgservice op een door jou gekozen moment.