Grohe Grohtherm 1000

De Grohe Grohtherm 1000 is een stijlvolle serie van thermostatische bad- en douchemengkranen. De serie kenmerkt zich door de ronde vorm van de mengkranen. Alle mengkranen zijn voorzien van een chromen of supersteel afwerking, waardoor de producten een elegante glans hebben. Daarnaast zijn de kranen voorzien van de Grohe TurboStat® technologie.

1 product
  • Grohe Grohtherm-1000 carbodur bovendeel

    0 reviews
    Adviesprijs 51,- 35,43 Incl. BTW 31% Korting
    Op voorraad
1 product

De Grohe Grohtherm 1000 serie

De serie van Grohe Grohtherm 1000 bestaat onder andere uit stijlvolle thermostatische bad- en douchemengkranen die van alle gemakken voorzien zijn. De ronde vorm is typerend voor deze serie. De Grohe TurboStat® technologie zorgt ervoor dat het water direct op de gewenste temperatuur is. Zo hoef je dus niet lang te wachten voordat het water warm wordt. Bovendien heb je door deze technologie ook geen last van temperatuurschommelingen. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je onder een warme douche staat. Daarnaast zijn er ook losse onderdelen van de Grohe Grohtherm 1000 serie beschikbaar, die als aanvulling dienen op de mengkranen. Zo zijn er extra grepen met verschillende functies beschikbaar, zoals bijvoorbeeld instelknoppen of grepen met een spaarfunctie. Hiermee kun je kapotte knoppen vervangen of je huidige mengkraan uitbreiden met verschillende functies.

De vormgeving van Grohe Grohtherm 1000

Naast de functionele kenmerken van de badkamerproducten zijn ze ook mooi vormgegeven. Hierdoor zijn de producten van de Grohe Grohtherm stuk voor stuk een stijlvolle toevoeging aan het design van jouw badkamer. De ronde vormen zorgen voor een elegante uitstraling. Door meerdere producten uit dezelfde productlijn te combineren creëer je een uniforme stijl in je badkamer.

Bekijk de producten

Wil jij de producten van de Grohe Grohtherm 1000 toevoegen aan jouw badkamerdesign? Bekijk de beschikbare producten op onze website en bestel ze direct! Hierbij profiteer je meteen van onze laagste prijs garantie en bovendien ook nog van een snelle bezorgservice op een door jou gekozen moment.