Grohe Europlus

De badkamerkranen van Grohe Europlus combineren ergonomische vormen met hoge productiekwaliteit en slimme technische details. De Grohe Europlus kranen zien eruit als prachtige, moderne kunstwerken en garanderen een soepele bediening en comfortabele waterstraal. De toegankelijke designs maken dat deze serie badkamerkranen voor verschillende badkamerstijlen geschikt is. Wil jij het comfort en de ergonomie in je badkamer een flinke boost geven? Kies dan voor de kranen van Grohe Europlus!

2 producten
 • Grohe Europlus keukenhanddouche Chroom-Grijs

  14 reviews
  Adviesprijs 133,- 92,82 Incl. BTW 30% Korting
  Op voorraad
 • Grohe Europlus omstelling voor europlus inbouw badkraan Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 69,- 47,82 Incl. BTW 31% Korting
  Leverbaar
2 producten

Oog voor detail
De Grohe Europlus badkamerkranen worden niet voor niets als ware kunstwerken beschouwd. Aan ieder detail wordt veel aandacht besteed. De kranen kenmerken zich dan ook door verschillende designelementen. Neem bijvoorbeeld de lusvormige hendel die onder een hoek van zeven graden staat en de fijne balans tussen platte en ronde vormen. De hedendaagse vormgeving en de elegante lijnen geven de designs een tijdloze uitstraling. Bovendien wordt er altijd gestreefd naar een zo hoog mogelijke functionaliteit.

Grohe technologieën
De Grohe Europlus badkamerkranen zijn voorzien van vier innovatieve technologieën die het gebruiksgemak verhogen:

Grohe SilkMove®. Dankzij deze technologie kun je de grepen soepel bedienen. Op een eenvoudige en nauwkeurige manier regel je hiermee de waterstroom.
Grohe StarLight®. GROHE StarLight® zorgt voor een prachtige, glanzende chroomafwerking die de Grohe Europlus kranen er jarenlang als nieuw uit laat zien. De chromen afwerking dient tevens als beschermlaag een maakt de kranen vuilafstotend en krasbestendig.
Grohe EcoJoy®. Met Grohe EcoJoy® bespaar je water zonder dat je er qua comfort op achteruit gaat. Hiermee leg je de basis voor een waterbesparende badkamer.
Grohe QuickFix®. Dankzij Grohe QuickFix® zijn de badkamerkranen eenvoudiger te installeren dan voorheen. Zo zijn er slechts twee schroeven nodig om het montageraam te installeren.

Bekijk alle Grohe Europlus kranen
Hebben de tijdloze, doordachte designs en het comfortabele gebruik van de Grohe Europlus badkamerkranen je overtuigd? Bekijk dan nu het gehele Grohe Europlus assortiment in onze webshop. Je kunt niet alleen kiezen uit wastafelkranen, maar ook uit douche-, bad- en bidetkranen.