Grohe Eurodisc Cosmopolitan

Grohe Eurodisc Cosmopolitan: een serie strakke badkamerkranen van uitstekende kwaliteit. Details zoals het naar voren hellende kraanhuis en de afgeschuinde randen maken de kranen van Grohe Eurodisc Cosmopolitan helemaal af. Het assortiment bestaat uit verschillende designs waardoor je meer dan genoeg keuze hebt om jouw badkamer compleet te maken.

22 producten
22 producten

Eenheid in je badkamer met Grohe Eurodisc Cosmopolitan

Wil jij een badkamer waarin één stijl centraal staat? Dan ben je bij Grohe Eurodisc Cosmopolitan aan het juiste adres. Het merk biedt namelijk wastafel-, bad- en douchekranen en één bidetkraan. De wastafelkranen zijn zeer gevarieerd wat betreft de hoogte en verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL. Ook wat betreft de douche- en badkranen heb je de keuze uit verschillende moderne modellen.

Superieure vormgeving

De kranen van Grohe Eurodisc Cosmopolitan staan bekend om hun superieure vormgeving. Zo kenmerken de wastafelkranen zich stuk voor stuk door de vloeiende lijnen die er tevens voor zorgen dat je zonder veel opspattend water je handen kunt wassen. Net als de wastafelkranen zijn ook de douche- en badkranen voorzien van een platte uitloop die de moderne uitstraling bevordert. De kranen van Grohe Eurodisc Cosmopolitan bieden je bovendien de mogelijkheid net zo lang te combineren totdat je badkamer de gewenste uitstraling heeft.

Innovatieve Grohe technologieën

De serie badkamerkranen van Grohe Eurodisc Cosmopolitan is voorzien van twee geavanceerde Grohe technologieën: Grohe SilkMove® en Grohe StarLight®. Grohe SilkMove® zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening en dankzij Grohe StarLight® zijn alle kranen voorzien van een prachtige, glimmende chroomlaag. Deze laag is tevens vuilafstotend en krasbestendig waardoor de kranen er jarenlang als nieuw uitzien.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een serie strakke badkamerkranen die voorzien zijn van de nieuwste technologieën en je daarnaast het gewenste comfort bieden? Bekijk dan nu de verschillende kranen van Grohe Eurodisc Cosmopolitan in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je niet alleen van de laagste prijs garantie, maar ook van gratis bezorging.