Grohe Euphoria Smartcontrol

Met een Grohe Euphoria Smartcontrol douchesysteem geniet je iedere dag weer van een heerlijke douche, geheel aangepast op jouw voorkeuren. Dankzij het slimme systeem pas je de waterstraal met één druk op de knop gemakkelijk aan. Daarnaast zijn de douchesystemen uit deze serie voorzien van veel meer mogelijkheden om jouw douche-ervaring zo prettig mogelijk te maken. Ben jij op zoek naar een ander type regendouche? Bekijk dan alle verschillende regendouches van Grohe.

9 producten
 • Grohe Euphoria Smartcontrol Regendouche set inbouw Comfortset Chroom

  62 reviews
  Adviesprijs 905,- 449,99 Incl. BTW 50% Korting
  Morgen gratis bezorgd
 • Grohe Euphoria SmartControl regendoucheset 310 Duo chroom

  62 reviews
  Adviesprijs 1.465,- 569,52 Incl. BTW 61% Korting
  Morgen gratis bezorgd
 • Grohe Euphoria Smartcontrol Douchesysteem 260 Mono Met Thermostaat Chroom

  17 reviews
  Adviesprijs 1.271,- 530,43 Incl. BTW 58% Korting
  Morgen gratis bezorgd
 • Tweedekans Grohe Euphoria Smartcontrol Regendouche set inbouw Comfortset Chroom 01569

  0 reviews
  Adviesprijs 905,- 396,- Incl. BTW 56% Korting
  Morgen gratis bezorgd
 • Grohe Euphoria Smartcontrol Douchesysteem 310 Duo Met Thermostaatkraan Wit/Chroom

  62 reviews
  Adviesprijs 1.465,- 822,46 Incl. BTW 44% Korting
  Op voorraad
 • Grohe Euphoria Smartcontrol Douchepijp Ø 2,5x89,1 cm Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 148,- 117,25 Incl. BTW 21% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Euphoria Smartcontrol Douchepijp 6,3x42,8x124,4 cm Chroom

  0 reviews
  180,- Incl. BTW
  Leverbaar
 • Grohe Euphoria Smartcontrol Douchepijp 5,5x2,5x119,1 cm

  0 reviews
  Adviesprijs 180,- 143,30 Incl. BTW 20% Korting
  Leverbaar
 • Grohe Euphoria Smartcontrol Douchesysteem 260 Mono Met Badthermostaat Chroom

  17 reviews
  Adviesprijs 1.480,- 830,82 Incl. BTW 44% Korting
  Leverbaar
9 producten

Altijd de controle dankzij Smartcontrol

Met het Smartcontrol systeem pas je met een eenvoudige druk op de knop de sproeistraal aan. Afhankelijk van de regendouche die jij kiest, switch je eenvoudig tussen twee of drie verschillende soorten sproeistralen. Iedere straal heeft zo zijn eigen kenmerken: van een krachtige massagestraal tot een rustgevende regendouche. Daarnaast kies je ook voor de gewenste watersterkte door te draaien aan de knoppen en kies je tussen de hoofd- of handdouche. Draaien, drukken en douchen: zo simpel is het Smartcontrol systeem van Grohe. Met Grohe Euphoria Smartcontrol 310 kun je zelfs het gewenste watervolume opslaan voor de volgende douchebeurt, zodat je meteen de juiste hoeveelheid water krijgt.

Euforisch douchen met Grohe Euphoria

Met een regendouchekop naar keuze maak je jouw douche-ervaring tot een ultiem genot. In het assortiment zijn verschillende opties te vinden. Zo heb je de keuze uit een ronde of vierkante douchekop. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen: de starlight chroomafwerking of elegant moonwhite-acrylglas. Voor welke optie je ook kiest, iedere regendouchekop is gemonteerd op een draaibare douche-arm. Dit zorgt ervoor dat je de douche-arm flexibel beweegt en gemakkelijk in de gewenste hoek draait.

Veiligheid voorop

Naast het ultieme douchecomfort en het stijlvolle design van de douchethermostaat is ook aan de veiligheid gedacht. Zo heeft de thermostaat een koele behuizing, die ervoor zorgt dat deze nooit te heet wordt om aan te raken. De temperatuurbegrenzing houdt de temperatuur op maximaal 38 graden, zodat ook kinderen veilig gebruikmaken van de douche.

Bekijk de producten

Ben jij benieuwd naar de producten uit de Grohe Euphoria Smartcontrol serie? Bekijk dan alle producten in onze webshop en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of bekijk andere producten van de Grohe Euphoria serie. Heb je hier jouw perfecte douchesysteem of een bijbehorend product uit de serie gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij Saniweb en profiteer altijd van lage prijzen. Bovendien biedt Saniweb een snelle thuisbezorgservice. Daarnaast bepaal je zelf het moment van betalen: voor, tijdens of na de levering.