Geesa

Geesa

750 producten

Bij Geesa houden ze van de combinatie van een prachtig ontwerp met functionaliteit. Geesa geeft 100% aandacht aan de details van de badkamer en het toilet en doet dit op gepassioneerde wijze.

Het merk is al meer dan 100 jaar actief in het ontwikkelen van badkameraccessoires en heeft dit bereikt door consequent op kwaliteit in te zetten. Een goed voorbeeld van die kwaliteit zijn de chroomproducten waar Geesa een garantie op geeft van maar liefst 12 jaar. Wat valt er nog meer op in het kwaliteitsassortiment van Geesa?

  • Baskets. Geesa biedt een stijlvolle oplossing voor de talloze flessen shampoo en douchegel in de badkamer. Baskets, ofwel een douche- of badkorf om je spullen geordend in op te bergen, houdt de douche of het bad opgeruimd en netjes. Verfijnde baskets in allerlei soorten, maten en stijlen zijn er voor iedere badkamer.
  • Wynk accessoires. Deze accessoirelijn van Geesa bestaat uit baskets, maar ook uit closetrolhouders, haakjes, handdoekrekken en zeepdispensers. Deze spannende serie kenmerkt zich door strakke lijnen en subtiele curves. De breed opgezette Wynk collectie heeft een tijdloze elegantie die in vrijwel ieder badkamerinterieur tot zijn recht komt.
  • Neliö serie. Producten uit deze serie van Geesa zijn het resultaat van een sterke combinatie van zuiver geometrische vormen. Neliö betekent ‘vierkant’ in het Fins en staat voor een aantrekkelijk kubistisch lijnenspel in de wandbevestiging. Alle accessoires kenmerken zich door een robuust vierkant muurblok, welke aangevuld wordt met ronde vormen binnen het accessoire. Alle producten zijn uitgevoerd in glanzend chroom en stralen allure uit in elke badkamer.

Geesa producten bekijken

In onze webshop vind je ook producten uit andere series van Geesa. Alle douches, wastafels, accessoires en meubels kun je bekijken om te zien of Geesa ook jouw badkamer kan verrijken. Bij vragen staan de specialisten van Saniweb voor je klaar.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht