Geberit Gis
Filteren
loader
Bezig met laden...

Geberit GIS is een installatiesysteem dat ervoor zorgt dat onder meer je toilet, urinoir, bidet en douchekraan eenvoudig en snel bevestigd is in je badkamer of toilet. Bovendien is het economisch verantwoord als je gebruik maakt van de systemen van Geberit GIS. Bij Saniweb hebben we verschillende systemen van deze serie. Lees er hier meer over.

27 producten
Pagina
Geberit Gis One set voor Wastafel en Wandkraan 59x11,2 cm
Adviesprijs 398,00
prijs 366,91
clock Leverbaar
Geberit GIS set speel- en waslandschap voor 2 wastafelkranen
Adviesprijs 193,00
prijs 131,00
check-circle Snel leverbaar
Geberit GIS set speel- en waslandschap voor 4 wastafelkranen
Adviesprijs 358,00
prijs 243,00
check-circle Snel leverbaar
Geberit GIS set speel- en waslandschap voor 3 wastafelkranen
Adviesprijs 276,00
prijs 187,00
check-circle Snel leverbaar
27 producten
Pagina

Nieuwbouw en renovatie

Ben je op zoek naar installatie-elementen van Geberit GIS? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. De elementen van Geberit GIS zijn geschikt als je bezig bent met het bouwen van een nieuwe badkamer of een nieuw toilet. Daarnaast zijn deze elementen van Geberit GIS handig als je je sanitaire ruimte wilt renoveren.

Standaard installatie-elementen

Geberit GIS heeft onder meer installatie-elementen die bedoeld zijn voor toiletten die aan de wand hangen. Deze elementen worden ook wel de standaard installatie-elementen genoemd. De standaard installatie-elementen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het Geberit Sigma inbouwreservoir met een breedte van 12 cm en een hoogte van 114 cm. Daarnaast heb je standaard installatie-elementen die bedoeld zijn voor het Geberit Omega inbouwreservoir met een breedte van 12 cm en hoogtes van 87 cm, 100 cm of 114 cm.

Overige elementen

Geberit GIS heeft daarnaast elementen die bedoeld zijn voor douche- en badkranen en voor doucheafwatering met wandafvoer. Ook heeft de serie installatie-elementen die geschikt zijn voor urinoirs en bidetten. Voor iedere soort wc een passend installatie-element dus. Geberit GIS heeft verder nagedacht aan kleine ruimtes in je badkamer of toilet. Met de zogenoemde hoekoplossingen kunnen ook de kleine plekken, zoals nissen, in je sanitaire ruimte goed gebruikt worden. Ten slotte heeft Geberit GIS elementen voor de aansluiting van de geurafzuiging DuoFresh.

Bekijk de collectie!

Denk je dat een installatiesysteem van Geberit GIS iets voor jouw badkamer of toilet is? Bekijk dan de hele collectie van Geberit GIS in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb ben je gegarandeerd van de laagste prijs garantie. Bovendien kun je bij Saniweb gebruik maken van de sanitaire monteurs die snel en vakkundig de elementen installeren.