Franke

Franke

4 producten

Franke is een wereldleider als het gaat om het leveren van producten en oplossingen voor keukens en badkamers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland met 66 dochterondernemingen in heel de wereld. Wanneer je gaat voor dit merk heeft je badkamer de potentie om echt bijzonder te zijn. Het bedrijf ontwikkelt intelligente innovaties voor badkamers en is toonaangevend in de branche. Bij deze ontwikkeling ligt de focus op de vorming van complete sanitaire systemen, waarbij functionaliteit, uitstekende kwaliteit, design en een lange levensduur centraal staan. Met de producten van Franke wordt iedere ruimte uitnodigend.

Bij Franke mag functionaliteit ook mooi zijn

Bij Franke mag je verwachten dat de producten prachtig zijn, zowel voor je huis als eventueel bedrijf. Het merk ontwerpt de producten niet alleen maar om de ruimtes in woningen en bedrijven op te vullen. Ze creëren producten om mensen geweldig te laten voelen en om ze aan het lachen te maken. Via innovatie en service van kwaliteit brengt dit merk vertrouwen, gemak en comfort in het leven van mensen. Dat is wat Franke inspireert en wat hun drijft om alle producten fantastisch te maken.

Duurzame producten bij Franke

Het merk Franke wil leider zijn als het gaat om duurzaamheid. Daarom richten zij zich systematisch en proactief op duurzaamheidsonderwerpen die relevant zijn voor de ontwikkeling van producten.
Waarde creëren door te voldoen aan de behoeften en wensen van haar klanten en gemeenschappen waarin ze actief zijn is heel belangrijk. Mensen en natuurlijke hulpbronnen worden dan ook met zorg en respect behandelt. Daarnaast worden producten en diensten ontworpen met het oog op uitmuntendheid gedurende de hele levenscyclus van een product. Met de producten van Franke heb je jarenlang plezier en ben je verzekerd van producten die uitmuntend blijven werken.

Bekijk de producten van Franke

Met de producten van Franke heb je een uitmuntende kwaliteit en wordt je badkamer of keuken echt bijzonder. Ben je hier ook naar op zoek? Bekijk dan alle producten van Franke in onze webshop. Bij Saniweb kun je in het assortiment alle specificaties van de producten lezen om te ontdekken welke producten voldoen aan jouw eisen en wensen. Bestel de gewenste producten gemakkelijk in de webshop en wanneer je niet tevreden bent, dan kun je het altijd gratis retourneren.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht