Forzalaqua

Forzalaqua

314 producten

Forzalaqua is het exclusieve sanitair merk van Forza. Wie op zoek is naar sanitair dat gemaakt is van natuurlijke producten, kan zeker iets naar wens vinden uit de collectie van Forzalaqua.

Het sanitair uit deze collectie heeft een robuuste uitstraling en is van zeer hoge kwaliteit. Met een Forzalaqua product ben je gegarandeerd van een warme, natuurlijke sfeer in je badkamer.

Natuurlijke materialen

Tegenwoordig zijn badkamermeubels van natuurlijke materialen zeer populair, en dat is niet voor niets. Het bijzondere aan dit merk is dat alle producten handgemaakt zijn en uit verschillende natuurlijke stenen bestaan zoals hardsteen, graniet en basalt. De natuurlijke materialen zorgen voor een stoere, robuuste uitstraling en passen in verschillende stijlen badkamers. Daarnaast geeft het je badkamer een luxueuze uitstraling. De natuurlijke materialen zijn bovendien gemakkelijk schoon te maken, wat belangrijk is in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

De collectie van Forzalaqua bestaat uit verschillende producten zoals douchebakken, plateaus, waskommen en wastafels. Deze collectie bestaat weer uit een aantal verschillende stijlen. De producten zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, afmetingen en materialen. De keuzes lijken eindeloos. Hierdoor kun je kiezen voor het passende product bij jou in de badkamer: van een kleine hoekwasbak voor in een toilet tot een wastafel met twee grote wasbakken in je badkamer. Ook biedt Forzalaqua verschillende unieke accessoires aan, zoals handgemaakte, houten ophangbeugels voor handdoeken. Dankzij het brede assortiment aan sanitair is er altijd wel iets wat jou aanspreekt en wat past bij jouw wensen en voorkeuren.

Duurzaamheid staat voorop

Het merk Forzalaqua staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten. Dankzij de natuurlijke materialen die gebruikt worden, zijn de badkamermeubels zeer duurzaam. Je kunt jarenlang genieten van een badkamermeubel van Forzalaqua, zonder dat deze zijn mooie uitstraling verliest.

Bekijk de producten van Forzalaqua

Ben je benieuwd naar de collectie van Forzalaqua? Wij bieden deze exclusieve producten aan tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk hier de collectie.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht