Fioranese

19 producten

Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van keramiek, biedt het Italiaanse Fioranese een uitgebreide collectie tegels die uitblinkt in creativiteit en originaliteit. De originele tegels zijn zowel aan de muur als op de vloer te gebruiken. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Fioranese? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb

Het assortiment Fioranese

De tegels van Fioranese zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en met diverse prints. Alle tegels zijn bijzonder. Zo wordt er vaak voor gekozen om de tegels van Fioranese als visgraat op de vloer te leggen. Bij een visgraatvloer zijn de tegels in een schuin lopend patroon gelegd. Visgraatvloeren zien we vaak terug in de landelijke of industriële badkamer. Daarnaast staat de collectie van Fioranese ook bekend om zijn tegels met een bijzondere print.

Fioranese tegels met een bijzondere print

Alle tegels van Fioranese hebben een unieke uitstraling en zijn prachtig om naar te kijken. De populairste tegels uit het assortiment van Fioranese zijn de tegels met een bijzondere print. De tegels met een bijzondere print passen bij meerdere badkamerstijlen, maar zien we vaak terug in de designbadkamer. Dankzij de unieke prints ervaar je een authentieke sfeer in jouw badkamer. Of je de tegels nu plaatst op de vloer of aan de wand, iedere optie is mogelijk en zorgt voor een dynamisch geheel. De prints zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je het perfect aan laat sluiten op de rest van jouw badkamer.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke tegels van Fioranese bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij geven je graag persoonlijk advies!

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht