Emco

Emco

991 producten

Emco badkameraccessoires zijn sieraden voor de badkamer. Je geniet iedere dag opnieuw van het hoogwaardige design, de doordachte constructie en veelzijdige functies.

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Emco badkameraccessoires voor mensen over de hele wereld. Elke badkamer kan naar persoonlijke smaak en individuele voorkeuren worden vormgegeven en verfraaid. De brede productlijn van Emco bestaat onder andere uit:

  • Doucheglijstangen. Emco doucheglijstangen hebben een uniek ontwerp en zijn vaak voorzien van een kenmerkend handvat haaks op de doucheglijstang. Doucheglijstangen van dit merk zijn verkrijgbaar in chroom of chroom-zwart en maken elke douche compleet dankzij het doordachte en praktische design.
  • Meubels. Asis spiegelkasten van Emco zijn strak vormgegeven en bieden verrassend veel opbergruimte. Lichtspiegelkasten geven helder en aangenaam licht om jezelf nog beter te kunnen zien in de spiegel. Dit type licht zorgt voor een nog betere reflectie. Voor het toilet zijn er de compacte wastafelsets, die eventueel ook niet misstaan in kleinere badkamers.
  • Wastafels. Emco heeft een aantal unieke wastafels in het assortiment. Deze wastafels van gegoten mineraalhars hebben een handige schuiflade voor al je benodigdheden. Deze combinatie is uniek en een goed voorbeeld van de innovatieve drang van dit merk.
  • Accessoires. Met talloze accessoires weet Emco in elke badkamer en elk toilet de juiste toon te zetten. Stijlvolle chromen elementen en eenvoudige maar slimme designs zorgen ervoor dat elk accessoire een toegevoegde waarde heeft. Voorbeelden zijn closetrolhouders, zeepdispensers en haakjes, die elkaar goed aanvullen.

Emcobad

Badkameraccessoires van het merk Emcobad zijn van buitengewone kwaliteit. De doordachte constructie, hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking zijn kwaliteiten waar Emco trots op is en geen enkele concessie in doet. Met een groot bewustzijn van de ecologische verantwoordelijkheid voor de eigen producten is het hele proces, van ontwikkeling tot eindproduct zo milieuvriendelijk mogelijk. De keuze voor badkamerproducten van Emco is dus ook een zeer bewuste keuze.

Emco producten bekijken

Doucheglijstangen, (licht)spiegelkasten, wastafels en accessoires, alle producten van Emco kun je bekijken in onze webshop. Heb je vragen? Stel deze dan aan onze online specialisten. Zij helpen je bij je keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht