Duschprofi

22 producten
Duschprofi is een vertrouwde partner op sanitair vakgebied en levert douchecabine producten van hoogwaardige kwaliteit.

Duschprofi komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar is tegenwoordig een internationaal opererend bedrijf. De douchecabine producten worden gekenmerkt door het tijdloze design en de hoogwaardige kwaliteit. Met de producten van Duschprofi ben je verzekerd van optimaal douchecomfort.

Breed aanbod aan douchecabine producten

Veel verschillende producten zijn verkrijgbaar van dit topmerk. Denk maar aan douchecabines, douchedeuren, badwanden, douchebakken en kranen. Deze producten zijn ieder weer verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen die ieder weer onder een serie vallen. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, zodat je kunt kiezen voor een douche die je persoonlijke wensen vervult. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een barrièrevrije douchecabine, waarbij er geen drempels of hoge douchebakken aanwezig zijn. De Walk In serie biedt een aantal van deze vrij begaanbare douches aan. De Kienle serie bestaat daarentegen weer uit glasdouches.

Voor iedere badkamer de perfecte doucheoplossing

De producten van Duschprofi worden volledig gefabriceerd in eigen fabriek. Dit biedt grote flexibiliteit bij de productie waardoor maatwerkoplossingen gerealiseerd kunnen worden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld de douchewanden afgestemd worden op vrijwel iedere ruimte en naar iedere persoonlijke wens. Elke badkamer wordt compleet gemaakt met de doucheoplossingen van Duschprofi.

Hoogwaardige kwaliteit

Duschprofi producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, acryl en enkelvoudig veiligheidsglas. Zelfs de glasverwerking vindt plaats in eigen fabriek waarbij ze hoge eisen stellen aan de kwaliteit. Alle producten worden vanaf het begin tot het eind in hun eigen fabriek gemaakt waardoor je bent verzekerd van de beste kwaliteit. Hierdoor kun je lang genieten van de doucheproducten van Duschprofi.

Bekijk de producten van Duschprofi

Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod aan doucheproducten van Duschprofi? Bekijk dan hier de producten op Saniweb.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht