Duravit Paiova
Filteren
loader
Bezig met laden...

Duravit Paiova is een badkamerserie die bestaat uit trapezevormige baden. Deze vorm zorgt ervoor dat je gemakkelijk met z’n tweeën naast elkaar kan liggen in een bad van Duravit Paiova. Het ene uiteinde is namelijk lekker breed waardoor twee personen gemakkelijk naast elkaar kunnen plaatsnemen. Het andere uiteinde is smaller maar biedt genoeg ruimte voor twee paar benen en voeten. Badder je liever alleen? Dan profiteer je van extra veel bewegingsruimte. Of je nu alleen of samen baddert, je geniet gegarandeerd!

27 producten
Pagina
Duravit Paiova Bad 190X140 cm Wit
Duravit Paiova inbouw hoekbad met ligzijde en hoek rechts 190x140cm glans wit acryl
Adviesprijs 2.748,00
prijs 1.923,60
clock Leverbaar
Duravit Paiova Bad 177X130 cm Wit
Duravit Paiova inbouw hoekbad met ligzijde en hoek rechts 177x130cm glans wit acryl
Adviesprijs 5.966,00
prijs 4.176,20
clock Leverbaar
Duravit Paiova Bad 190X140 cm Wit
Duravit Paiova inbouw hoekbad met ligzijde en hoek links 190x140cm glans wit acryl
Adviesprijs 6.205,00
prijs 4.343,50
clock Leverbaar
Duravit Paiova Bad 190X140 cm Wit
Duravit Paiova inbouw hoekbad met ligzijde en hoek rechts 190x140cm glans wit acryl
Adviesprijs 6.205,00
prijs 4.343,50
clock Leverbaar
27 producten
Pagina

Duravit Paiova maakt optimaal gebruik van de ruimte

Het bijzondere ontwerp van de baden van Duravit Paiova vormt naar je lichaam. Je romp is namelijk breder dan je voeten en heeft hierdoor meer ruimte nodig. De trapezevorm biedt hiervoor de oplossing. Zo geniet je niet alleen van een perfect gevormd bad, maar maak je ook optimaal gebruik van de ruimte in je badkamer. De ‘overgebleven’ ruimte kun je nu namelijk aan andere dingen besteden.

Ervaar extra luxe

Wil je genieten van nog meer ontspanning? Kies dan voor een bad van Duravit Paiova met een whirlsysteem. Een whirlbad heeft niet alleen een ontspannend effect, maar biedt ook nog eens gezondheidsvoordelen. De luchtbellen verbeteren namelijk je bloedsomloop en de watermassage zorgt voor een betere doorbloeding. Hierdoor ben je snel van bijvoorbeeld je spierpijn of krampen af.

Het ruime assortiment van Duravit Paiova

Je kunt voor zowel een normaal bad, als een whirlbad kiezen. Beiden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bovendien kun je ook kiezen voor verschillende oppervlakken. Zo zijn de baden van Duravit Paiova verkrijgbaar in zowel verschillende houttonen als waterbestendige oppervlakken van hout. Bovendien zijn de baden ook verkrijgbaar als monoliet. Het bad bestaat dan helemaal uit één stuk. Wil je graag je toiletartikelen kwijt op de rand? Ook daar is genoeg ruimte voor bij de baden van Duravit Paiova.

Bekijk de producten

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Duravit Paiova? Bekijk dan het gehele assortiment in onze webshop.