Dornbracht

Dornbracht

1304 producten

Dornbracht: maak kennis met een nieuwe vorm van ontspanning in je badkamer. Dornbracht stelt het persoonlijke welzijn in de badkamer centraal. Een ruimte waar men volledig kan ontspannen en bijkomen is dan ook het uitgangspunt van Dornbracht.

Dornbracht stelt het persoonlijke welzijn in de badkamer centraal. Een ruimte waar men volledig kan ontspannen en bijkomen is dan ook het uitgangspunt van Dornbracht. Dankzij de razendsnelle ontwikkelingen tovert Dornbracht een badkamer om tot sfeervolle relaxruimte. Lees hier meer over het merk en de verschillende mogelijkheden.

De badkamer als leefruimte

Tegenwoordig is een badkamer veel meer dan een ruimte waar we ons even snel wassen of onze tandenpoetsen. De badkamer is een echte leefruimte geworden waar we ons willen terugtrekken en ontspannen. Dornbracht speelt op deze behoefte in door gebruik te maken van innovatieve product- en systeemoplossingen waarmee de badkamer zo aantrekkelijk, aangenaam en praktisch mogelijk wordt ingericht.

Dornbracht beschikt over een ruim assortiment aan sanitair: Ze verkopen allerlei soorten kranen die voor de categorieën; douches, badkuipen, wastafels, bidets en toebehoren zijn te gebruiken. De producten zijn er in verschillende moderne designs en beschikken over de nieuwste technologieën en comfortfuncties. Bovendien heb je bij de douches en baden de keuze uit een veelvoud aan vormen waarmee het water wordt aangereikt. Een krachtige waterstraal, water in de vorm van regen en water als zachte, omhullende straal zijn hier voorbeelden van. Om de ultieme wellness beleving te creëren, kan je bij Dornbracht ook terecht voor uiteenlopende spa-elementen. Denk bijvoorbeeld aan een voetenbad, comfort douche of verticale douche. Hiermee kom je na een drukke dag volledig tot rust.

De individuele mens in het middelpunt

Iedereen heeft andere voorkeuren: zo houd jij misschien van een zachte douchestraal, terwijl je vriend of vriendin een harde douchestraal fijner vindt. Om iedereen van een badkamerbezoek te kunnen laten genieten, staat bij Dornbracht de individuele mens in het middelpunt. Door de combinatie van verschillende moderne technologieën en het gebruik van digitale instellingen kunnen steeds meer sanitair producten op persoonlijke wensen worden ingesteld. Gegarandeerd genieten!

Dornbracht

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij je badkamer veranderen in een echte wellness ruimte? Laat je dan inspireren door alle Dornbracht producten op onze website en maak van jouw badkamer een heerlijke plek waar je kan ontspannen.

Categorieën

Series

Beste Dornbracht deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht