Detremmerie

2 producten

Detremmerie is een uit België afkomstig bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in diverse producten voor badkamers. Voor badkamermeubelen van hoge kwaliteit kun je terecht bij Detremmerie. Van closet tot badkuip en van spiegel tot kast, je vindt alles in de brede collectie. Ben je benieuwd naar het assortiment van dit badkamermerk? Je leest er hier meer over.

Het uitgebreide assortiment

Het brede assortiment van Detremmerie bestaat uit diverse meubels en benodigdheden voor de badkamer. Meubels, spiegels, wastafels, diverse soorten kasten en accessoires behoren tot de collectie. Daarnaast kun je ook bij Detremmerie terecht voor de essentiële onderdelen van een badkamer of toilet, zoals baden, closets en douchecabines. De verschillende collecties hebben badkamerproducten met een strak design die prachtig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het merk typeert zich door een modern design met lichte kleuren. De verschillende No Limit collecties verschillen van elkaar op het gebied van vormgeving, zodat er altijd een product naar jouw wensen te vinden is in een van de collecties.

Een Belgisch badkamermerk in hart en nieren

Al 75 jaar lang is Detremmerie gespecialiseerd in de productie van diverse badkamermeubels van hoge kwaliteit. Ook wat design betreft laten de meubels niks te wensen over. Het gehele productieproces vindt plaats in België, waardoor het bedrijf de volledige controle heeft over de kwaliteit van de producten. Met een sterke combinatie tussen vakmanschap en de modernste productietechnologieën voldoen alle meubels van Detremmerie aan de hoogste kwaliteitseisen.

Vraag een scherpe offerte aan

Heb je interesse in de producten van Detremmerie? Vraag dan een scherpe offerte aan! Onze sanitair specialisten gaan graag samen met jou op zoek naar het passende product. Het product wordt thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht