Dado Ceramica

0 producten

Bij Dado Ceramica kun je terecht voor unieke en stijlvolle wand- en vloertegels. Dado maakt gebruik van veel verschillende series die allemaal zorgen voor een unieke uitstraling. Door het ruime assortiment is er voor jouw badkamer altijd een geschikte tegel te vinden. Ben je benieuwd geworden naar de producten van Dado? Lees dan snel verder of bekijk direct de producten in de webshop van Saniweb.

Het Italiaanse merk

Dado Ceramica is een keramiekbedrijf dat werd opgericht in 1980 in San Matteo della Decima in Italie. Dado produceert porselein steengoed en dubbele branding tegels voor zowel woningen als commerciële gebouwen. Dado is al 35 jaar actief in het ontwikkelen van nieuwe designs en technologieën, waardoor er ieder jaar weer een grote uitbreiding in het assortiment plaatsvindt. Dado produceert stijlvolle wand- en vloertegels met een uniek design. In het grote assortiment tegels is vaak de Italiaanse stijl terug te zien.

De verschillende series

Dado biedt verschillende series tegels die stuk voor stuk zorgen voor een uniek design in de ruimte. De tegels zijn geschikt voor zowel woonkamers als keukens en badkamers. Met de serie Loft kies je voor een product dat perfect past in bijvoorbeeld een moderne badkamer. De matte wand- en vloertegels in deze serie zorgen voor een luxe uitstraling. De tegels uit de serie Rock passen zowel in een landelijke als moderne ruimte. De tegels uit deze serie worden vaak gecombineerd met elkaar. Zo wordt een egale tegel gecombineerd met een tegel met een drukke print, waardoor je de tegels op een rustige manier laat opvallen.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke en moderne producten van Dado bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levertijd en de beste prijs.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht