CTC

0 producten

CTC is opgericht in het begin van de jaren 80, waarbij het bedrijf zich direct ontwikkelde tot een succesvolle leverancier van tegels. Design, kwaliteit en technologie staan voorop bij de productie van de tegels. De producten gaan mee met de tijd, waardoor de designs helemaal van nu zijn en de laatste trends volgen. Wil jij meer weten over de tegels van CTC? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Keuze voor iedereen

Het brede assortiment biedt veel verschillende soorten tegels. Van mozaïektegels tot diverse natuurstenen: iedere tegel kenmerkt zich door een eigen stijl. De keuze voor een nieuwe tegel is belangrijk. Hiermee bepaal je immers grotendeels de uitstraling van de ruimte. Bedenk daarom goed van tevoren welke kleur en stijl het beste passen bij de stijl die jij voor ogen hebt. De zogenaamde ‘Nougat’ tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en hebben een speelse print dankzij de decoratieve combinatie met andere kleuren.

Welk materiaal past bij jou?

In het aanbod van CTC vind je vloertegels met diverse natuurlijke looks. Een houtlook geeft een warme uitstraling in de ruimte en bij CTC heb je de keuze uit diverse kleuren, waaronder bruin, wit, goud of grijs. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en daarnaast vind je ook bijpassende plinten in het assortiment van CTC. Hetzelfde geldt voor tegels met een betonlook: de vloertegels zijn in diverse formaten beschikbaar in de kleurtinten grijs en zwart. Met deze tegel geef je jouw ruimte een robuuste en industriële look. Luxueuze tegels vind je in de Highland serie. Deze vloertegels hebben een glanzende look, verkrijgbaar in de kleuren taupe, beige en diverse grijstinten. Kortom, er is keuze voor iedereen!

Bekijk onze producten

Ben je op zoek naar vloertegels van hoge kwaliteit voor jouw badkamer, toilet, keuken of een andere ruimte? Bekijk stijlvolle tegels met diverse looks van CTC in onze webshop en bestel hier de tegel die bij jou past. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de scherpste prijzen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht