Coem

Coem

437 producten

Coem tegels zijn ontstaan in 1970 door de evolutie van keramiek. Natuurlijke kleuren en oppervlakken vormen je interieur door de tegels van Coem. Geïnspireerd door de natuur, de textuur en de sterke, maar ook fragiele presentatie die de tegel om je heen uitstraalt. Het is een echt natuurproduct. Zelfs de tegels zijn gemaakt door een natuurvriendelijke methode. Lees meer over deze mooi tegels van Saniweb.

Tegels van Coem voor binnen en buiten

Coem tegels kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Misschien heb je in je tuin wel een mooie buitenkeuken. Deze wil je dan natuurlijk mooi aankleden en de tegels van Coem maken je buitenkeuken bijvoorbeeld perfect af. Door de natuurlijke uitstraling integreren de tegels mooi met je tuin. Wil je graag de natuur naar binnen halen? Leg dan de tegel op een vloer of plaats de tegel tegen een wand in je huis. Zo krijgt je vertrek direct een natuurlijke uitstraling die door de tegel gecreëerd wordt, van houtlook tot aan een marmerlook.

Luxe en gracieus

Plaats tegels van Coem tegen een wand of leg ze op een vloer voor een luxe en gracieuze uitstraling. Het maakt niet uit welke tegel je kiest, want iedere soort en kleur zorgt voor dit effect. Het enige verschil is de vorm, kleur en het patroon wat een andere look geeft. Kies voor een grote tegel met bijvoorbeeld neutrale kleuren en een hout of marmer look voor een rustigere uitstraling. Voor iets meer effect en een meer speelse look kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mozaïek tegel. Laat je inspireren door de verschillende afbeeldingen en bekijk welke tegel bij jou in de smaak valt.

Bekijk onze producten

Kies voor de tegels van Coem wanneer je op zoek bent naar een echt natuurproduct: gemaakt van natuurlijke materialen en door een natuurlijke methode. Bekijk de tegels van Coem in de webshop van Saniweb. In het uitgebreide assortiment vind je vloer- en wandtegels voor zowel binnen als buiten. Bij Saniweb profiteer je van de scherpste prijzen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht