Cifre

Cifre

0 producten

Cifre is geworteld in een solide ontwikkeling met ervaring van meer dan 35 jaar in de keramische branche. Deze bedrijvigheid is gebaseerd op continue innovatie waarbij de wensen van de klanten voor opgesteld worden bij Cevica. Deze visie op innovatie vertaalt zich in een uitgebreid, marktgericht aanbod dat is bedoeld als een nuttig hulpmiddel voor iedereen die zijn huis wil renoveren. De keramische tegels van dit merk zijn state-of-the-art en van superieure ontwerpers. Saniweb vertelt je graag meer over het merk Cevica.

Keramische trends

Vooroplopende designs gecombineerd met ongeëvenaarde productieprocessen is wat dit merk beweegt. Cifre biedt een uitgebreid assortiment van keramische tegels van superieure kwaliteit. Als toonaangevend merk op het gebied van ontwikkeling en productontwerp, met een eindeloze reeks nieuwe modellen, loopt dit merk voorop in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met het ontwerpbureau waar alle producten van de grond af aan worden gemaakt en ontwikkeld, wordt het product en het ontwerp echter intern beheerd. Hierdoor levert Cevica het hoogste kwaliteitsniveau.

De tegels van Cifre

Het merk Cifre biedt een assortiment van prachtige keramische vloer- en wandtegels aan, waarbij kwaliteit gecombineerd wordt met de Spaanse schoonheid. Dit merk staat ook niet voor niets bekend om haar moderne en trendy tegeldesign. De tegels hebben neutrale kleuren en een nette afwerking waardoor de tegels goed te combineren zijn met veel andere tegels. Ook kun je in het assortiment van Cifre kiezen voor leuke mozaïektegels waar je alle kanten mee op kunt.

Bekijk onze producten

Ben jij op zoek naar moderne en trendy tegels voor in de badkamer of het toilet? Bekijk dan de producten van het ambitieuze merk Cevica bij Saniweb. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van de beste prijs en geniet je van een snelle levering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht