Cielo

Cielo

2 producten

Als je op zoek bent naar sanitair en meubels voor de badkamer met een zachte, luxueuze uitstraling, dan zijn de producten van Cielo echt iets voor jou! Dit badkamermerk biedt niet alleen een toilet, wastafel en bad, maar bij Cielo vindt je ook vele accessoires en toebehoren. Zo kun je gemakkelijk je hele badkamer in dezelfde stijl inrichten. Nieuwsgierig? Saniweb vertelt je hier meer over de producten van Cielo.

Cielo: rond en luxueus

De producten van Cielo kenmerken zich vrijwel allemaal door een ronde, luxueuze vormgeving. Zo hebben de baden en de meubels dezelfde zachte, ronde lijnen en zijn ook de toiletten in dezelfde stijl ontworpen. Bij de diverse spiegels die het merk biedt, kun je kiezen uit modellen met strakke hoeken en een contrasterend vierkant design of juist gaan voor het bijpassende ronde ontwerp. Alle spiegels hebben bovendien een heldere, strakke uitstraling, die mooi past bij de rest van de producten.

Alles wat je nodig hebt

De serie biedt veel van de producten die je nodig hebt in de badkamer. Geniet en relax in de prachtige vrijstaande baden en berg je toiletartikelen op in de wastafelonderkasten. De wastafelzuilen van Cielo zijn bovendien een echte eyecatcher in de badkamer. Deze zuilen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en staan zowel in een toiletruimte als in de badkamer mooi.

Toiletten, bidets en urinoirs

Naast de meubels en de baden heeft deze serie ook een ruime keuze in toiletten, bidets en urinoirs, waardoor je een luxe toiletruimte kunt inrichten met alles wat je nodig hebt. De toiletten hebben een spoelreservoir en zijn gemaakt van keramiek, zodat ze gemakkelijk zijn schoon te maken. Wil je graag een bidet? Dan ben je bij dit merk bij het goede adres. Cielo heeft namelijk zeer veel bidets in het assortiment, zodat je vast en zeker de bidet voor jouw toiletruimte vindt! Tot slot biedt Cielo ook nog urinoirs om de toiletruimte ook zo comfortabel mogelijk te maken voor de mannen.

Bekijk de producten

Wil je meer weten over de producten van Cielo? Bekijk dan al het sanitair, meubels en de talloze accessoires in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je bovendien altijd van de scherpste prijzen en worden je producten gratis thuis bezorgd bij bestellingen vanaf 50,-.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht