Cevica

32 producten

Het merk Cevica produceert keramische tegels en is ontstaan in 1986. Dit was het resultaat van een project dat ooit was opgesteld door vier ondernemende mensen die enthousiast waren en hard wilden werken. Het is een familiebedrijf dat momenteel wordt voortgezet door de tweede generatie. Inmiddels heeft dit merk al meer dan 30 jaar ervaring in keramische producten. Bij Cevica kun je dus terecht voor verschillende keramische wandtegels die in de ruimte eruit springen. Saniweb vertelt je graag meer over het merk Cevica.

Ambacht en vakmanschap

Cevica onderscheidt zich al vele jaren door haar vakmanschap wat in iedere tegel terug te zien is. Door de ambacht van haar medewerkers hebben de tegels een mooie afwerking en een hoge kwaliteit. Dit merk is dan ook het meest trots op zijn medewerkers. De overgrote meerderheid werkt al sinds het begin van de oprichting bij Cevica en zorgt ervoor dat de kwaliteit, service en het design gewaarborgd blijven.

Ambitieus

Een van de kenmerken van Cevica is het voortdurende onderzoek naar nieuwe producten, evenals processen en werkmethoden. Hierdoor worden jaar in jaar uit innovaties doorgevoerd en nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, waarmee zij steeds ambitieuzere projecten kunnen uitvoeren. Ook geven zij om het milieu. Daarom probeert dit merk alles te recyclen wat mogelijk is om op deze manier te respecteren wat van iedereen is. ‘We hebben tenslotte maar één wereld’. Cevica is altijd trouw aan de principes van eerlijkheid, inspanning en kwaliteit in alles wat dit merk biedt aan de klanten.

Bekijk onze producten

Ben jij op zoek naar tegels die opvallen in jouw badkamer en/of toilet? Bekijk dan de producten van het ambitieuze merk Cevica bij Saniweb. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van de beste prijs en geniet je van een snelle levering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht