Cerpa

15 producten

Het Spaanse merk Cerpa heeft avant-garde keramiek, design en goede kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met de meest geavanceerde technologie gaat deze fabrikant te werk om elke tegel uniek te maken. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding geniet je nog jarenlang van een prachtige badkamervloer en -wand. Bekijk de producten in onze webshop.

Voor iedere ruimte een tegel

Cerpa heeft een groot assortiment aan wand- en vloertegels. De tegels zijn niet alleen bedoeld voor in de badkamer, maar passen ook perfect in andere woonruimtes. Bij Saniweb heb je de keuze uit betontegels en natuursteen tegels. Deze hebben een natuurlijke en unieke uitstraling dankzij de donkere tinten. In onze webshop vind je de volgende series van Cerpa:

  • Concrete. De tegels hebben een egale kleur, waardoor deze mooi mengen met je badkamerinterieur en rustig ogen. Ze zijn beschikbaar in de kleuren beige, crème, grijs, antraciet en parel.

  • Rodas. Deze tegels zijn gemêleerd en hebben daarom een speelser uiterlijk dan de Concrete tegels. Ze zijn beschikbaar in de kleur grijs, parel, antraciet en luna.

De voordelen van Cerpa tegels

Wat betekent het kopen van Cerpa tegels voor jou? Lees hieronder de voordelen:

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met de Cerpa tegels creëer je een stijlvol uiterlijk dankzij de hoge kwaliteit. Deze staat in zeer goede verhouding tot de prijs.

  • Eindeloos combineren. De tegels zijn toegankelijk en passen dus in vrijwel ieder badkamerinterieur. Je kunt eindeloos combineren met deze vloer- en/of wandtegel.

  • Voor iedere ruimte. Ben je van plan om je woonkamer of keuken ook een metamorfose te geven? De Cerpa tegels passen ook uitstekend in deze ruimtes.

Bekijk onze producten

Ben je enthousiast over de stijlvolle tegels tegen een mooie prijs? Bekijk dan alle wand- en vloertegels van Cerpa op onze website en laat je inspireren.


Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht