Cerim

109 producten

Met Cerim tegels profiteer je van Italiaanse elegantie en hoogwaardige kwaliteit keramiek. Cerim tegels zijn geschikt voor de badkamer en het toilet, maar ook andere ruimtes in huis kleed je sfeervol aan met dit merk tegels. Lees meer over het assortiment tegels van de Italiaanse fabrikant Florim die al meer dan 50 jaar kwaliteitsproducten levert. Bekijk de Cerim collectie bij Saniweb en lees hier meer over dit bijzondere merk.

Cerim keramiek en innovatie

Het hoogwaardige keramiek dat de fabriek van Florim verlaat, ontstaat onder andere door het innovatieve karakter van de fabrikant. Florim is continu op zoek naar een efficiëntere manier van produceren en houdt daarbij altijd het milieu in het oog. Daarnaast heeft het bedrijf jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en creativiteit en werkt het met de beste materialen. Cerim tegels worden met veel oog voor detail ontworpen en geproduceerd.

De Cerim collecties

De keramische Cerim tegels zijn verkrijgbaar voor de vloer en de wand en zijn geschikt voor diverse ruimtes. Het merk biedt verschillende series, elk met hun eigen stijl en uitstraling. Van tijdloos tot trendy: maak zelf je keuze en geef de ruimte karakter met de stijlvolle en creatieve tegels van Cerim. Kies voor een tegel met een duidelijke steenstructuur voor een natuurlijke uitstraling. Of ga voor een tegel met een luxueuze uitstraling in je bad- of woonkamer. Wat je ook kiest, je profiteert van een hoogwaardige tegel en een sfeervolle woonruimte met Cerim tegels.

Diverse formaten

Cerim tegels zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleurschakeringen en verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor grote, vierkante tegels voor de vloer voor een ruimtelijke look. Maar ook kleinere afmetingen of strips met verspringende tegels voor een levendig effect zijn mogelijk.

Meer weten over de Cerim tegelcollecties?

Wil je meer weten over de mooie Cerim tegelcollectie? Bekijk de collectie in de webshop van Saniweb of neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder. Bovendien ben je bij Saniweb verzekerd van een scherpe prijs en snelle levering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht