Cercom

0 producten

De tegels van het Italiaanse Cercom worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en state-of-the-art design. Cercom onderscheidt zich door het gebruik van een van de meeste geavanceerde productietechnieken in de wereld. Daarnaast staan ze erom bekend dat ze bij het ontwerp en productieproces vooral rekening houden met de bescherming van het milieu. Het resultaat is een collectie prachtige, duurzame wand- en vloertegels die wereldwijd verkocht worden. Lees meer over de Cercom collectie bij Saniweb.

Wereldwijd een naam

Cercom heeft wereldwijd naam en faam verworven. De tegels van deze producent zijn van hoge kwaliteit, kunnen tegen een stootje en zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Dat ze duurzaam zijn, blijkt wel uit het feit dat Cercom tegels veelal gebruikt worden in winkels en andere publieke omgevingen. Deze tegels zijn speciaal bewerkt voor veelvuldig gebruik. Als voorbeeld noemen we de luchthaven Schiphol waarvan veel vloeren voorzien zijn van duurzame Cercom tegels.

Cercom in huis

Cercom biedt niet alleen tegels die speciaal gemaakt zijn voor publieke ruimtes. Juist ook voor gebruik in de woonomgeving kun je bij de Italiaanse tegelfabrikant terecht. Speciaal voor binnen in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of badkamer biedt Cercom tegels met een natuurlijke uitstraling. De XTreme collectie is hier een mooi voorbeeld van. Deze elegante tegel heeft een warme uitstraling door de natuurlijke kleuren. Het gemêleerde patroon zorgt daarnaast voor levendigheid in je interieur. De tegels zijn in verschillende formaten en diktes beschikbaar, zodat je je keuze aan kunt passen aan jouw smaak en de ruimte.

Bekijk de tegels van Cercom

Ben je op zoek naar duurzame tegels met een natuurlijke en tegelijkertijd levendige uitstraling? Bekijk dan de Cercom collectie op onze website of neem contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag en beantwoorden al je vragen

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht