Castelvetro

354 producten
Castelvetro is een Italiaans bedrijf dat sinds 1971 keramische tegels produceert. Dankzij de zogenaamde ‘avant garde’ technologieën vind je bijzondere designs in de collectie van Castelvetro. Door continue verbeteringen wordt de kwaliteit van de producten bovendien alleen maar beter. Wil jij meer weten over de tegels van dit prestigieuze Italiaanse merk? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Kwaliteit van deze tijd

Castelvetro staat voor kwaliteit en technologische innovatie. Trots dragen zij het ‘Made in Italy’ label, dat dankzij het vooruitstrevende design en de hoogstaande kwaliteit perfect past bij het merk. Met de focus op details en de wensen van de klanten zorgt Castelvetro er telkens weer voor dat alle tegels voldoen aan de strenge eisen. Bovendien gaat het design verder dan de laatste trends. Door middel van exclusieve designs weet Castelvetro je iedere keer weer te verrassen.

Respect voor de natuur

Het productieproces van Castelvetro verloopt niet zonder om te kijken naar het milieu. Het ecologische productiesysteem is sinds 10 jaar in werking en zorgt voor besparing van zowel water als energie. Dankzij de efficiënte processen en de constante ontwikkelingen van duurzame oplossingen wordt het proces continu herzien en verbeterd. Hierdoor zijn de tegels van Castelvetro verantwoord en groen.

De tegelcollectie

De natuurlijke kleuren van de tegelcollectie bevestigen de milieubewuste instelling van het bedrijf. Grijs- en bruintinten zorgen voor een rustige en natuurlijke look in de ruimte. Wil jij dat de ruimte echt natuur ademt? Kies dan voor tegels met een houtlook. Deze tegels zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte houten producten, maar zijn veel gemakkelijker te onderhouden. Daarnaast bestaat de collectie uit tegels in verschillende kleurtinten en formaten. De tegels zijn geschikt voor zowel de wand als de vloer en kunnen worden gebruikt in de badkamer, keuken of woonkamer. Ook voor tegels met een bijzondere vorm zit je hier goed. Bekijk bijvoorbeeld eens de tegels met een zeshoekige vorm voor een speciaal effect.

Bekijk de producten

Ben jij benieuwd naar de keramieken tegels van Castelvetro? Bekijk dan ons assortiment in de webshop en kies uit een brede collectie tegels. Bovendien kun je jouw favoriet hier direct bestellen en profiteer je altijd van de beste prijs bij Saniweb.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht