Casa tiles

6 producten
Casa Tiles is een volledig nieuw merk op het gebied van tegels. Met een breed assortiment vind je een geschikte tegel voor iedere ruimte in jouw huis bij Casa Tiles. Het assortiment bestaat uit diverse materialen, vormen en collecties. Ben jij benieuwd naar de tegelcollectie van Casa Tiles? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Verschillende tegelcollecties

Casatiles heeft een breed assortiment aan tegels, bestaande uit diverse collecties. Het tiental series bestaat uit tegels van verschillende materialen. Bovendien heb je in iedere serie de keuze uit een aantal kleurnuances. Zo vind je altijd de tegel die perfect past bij wat jij in gedachten had. De op natuur gebaseerde tinten staan prachtig in verschillende badkamerstijlen. De natuursteenkleurige tegels komen goed tot hun recht in een industriële, moderne of designbadkamer. Ook met de houtlook tegels kun je diverse kanten op. Een landelijke of designbadkamer is zeer geschikt voor dit type tegel. Tot slot doet een tegel met een enkele kleur en strakke uitstraling het goed in een klassieke badkamer.

Diverse tegelpatronen

Het tegelpatroon bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een ruimte. Daarom heb je bij Casa Tiles de keuze uit een groot aantal patronen. Van eenvoudige vierkante tegels tot langwerpige modellen, je vindt ze allemaal in het assortiment. De langwerpige tegelstroken zijn zeer geschikt om kleinere ruimtes optisch groter te laten lijken. Bovendien kun je kiezen tussen een recht en een wildverband. Een recht verband zorgt voor rustige uitstraling, terwijl een wildverband een speels accent toevoegt aan de ruimte. De vierkanten miniatuurtegels voldoen geheel aan de laatste trends voor toiletten en badkamers. Deze tegeltjes zijn daarnaast ook zeer geschikt voor een mozaïekprint, waarbij je verschillende kleuren met elkaar combineert. Kortom, de keuze is oneindig groot!

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de diverse tegelcollecties van Casa Tiles? Bekijk de producten dan in onze webshop. Hier heb je een duidelijk overzicht van de verschillende collecties en mogelijkheden. Heb je een tegel gevonden die aan jouw wensen voldoet? Je bestelt deze gemakkelijk en snel met een klik op de knop. De bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-) en kan ook gratis geretourneerd worden indien nodig.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht