Casa Dolce Casa

302 producten

Casa Dolce Casa is van oorsprong een Italiaans merk. De brede collectie aan tegels biedt de perfecte balans tussen kwaliteit en creativiteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door het combineren van kleuren met natuurlijke texturen. Zowel traditie als modernisme worden gebruikt ter inspiratie van de tegels. Dit zorgt voor een uniek design. Wil je meer weten over de tegelcollectie van Casa Dolce Casa? Je leest het hier.

Elegante harmonie

De tegels van Casa Dolce Casa zijn geschikt voor iedere ruimte in het huis. Badkamer, woonkamer, keuken of het toilet: voor iedere ruimte vind je een geschikte tegel in het assortiment. Eén ding hebben alle tegels met elkaar gemeen: ze brengen harmonie dankzij de prachtige eenvoud. De tegels hebben een rustige uitstraling, maar zijn dankzij de diverse designs stuk voor stuk uniek. Een warme, welkome atmosfeer creëer je met de tegels van Casa Dolce Casa. Doordat over ieder detail is nagedacht, brengen de tegels de ruimte in balans en creëren kalmte en sereniteit.

Welke tegel kies jij?

Het assortiment van Casa Dolce Casa bestaat uit diverse series. Van grote, rechthoekige tegels voor de woonkamervloer tot zeshoekige tegeltjes voor een speelse badkamerwand. Voor zowel basisvormen als bijzondere modellen ben je bij Casa Dolce Casa aan het juiste adres. Ook de kleurtinten van de tegels variëren. Alle kleuren zijn gebaseerd op natuurlijke tinten, waardoor grijs-, bruin- en donkere tinten veel voorkomen in het assortiment. Daarnaast zijn er ook enkele opvallende kleuren te vinden in de collectie, zoals groen, blauw of roze. Bovendien bezitten de diverse tegels verschillende eigenschappen, wat ze bijvoorbeeld geschikt maakt voor de badkamer of juist voor de keuken.

Bekijk de producten in de webshop

Ben je benieuwd naar de diverse tegelcollecties van Casa Dolce Casa? Bekijk de producten dan in onze webshop. Hier heb je een duidelijk overzicht van de verschillende collecties en mogelijkheden. Heb je een tegel gevonden die aan jouw wensen voldoet? Je bestelt deze gemakkelijk en snel met een klik op de knop. Bestellingen vanaf 50,- worden gratis bij je thuisbezorgd en kunnen gratis geretourneerd worden indien nodig.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht