Bette

Bette

707 producten

Bette wordt gedreven door de passie voor de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit van de badkamer. Met tientallen jaren ervaring in staalvormen en emaille afwerking wordt Bette tot op de dag van vandaag gezien als een van de meest gespecialiseerde badproducten van fijn staal en emaille.

Natuurlijke uitstraling

Bette creëert producten in een grote verscheidenheid van vormen, maten en kleuren met een verfijnd glanzend oppervlak, de Bette GLASUR®. Alle badkuipen, douchebakken en wastafels hebben dankzij dit glanzend oppervlak een zeer natuurlijke uitstraling:

  • Baden. Bette baden zijn in twaalf varianten verkrijgbaar. Natuurlijk is er het rechthoekige ligbad, maar je hebt ook de keuze uit een ovalen badkuip, een hoekbad, zeshoekige badkuip of een achthoekig bad. Met een ruime badkamer is een vrijstaande badkuip wellicht een optie. Voor een twee-in-één oplossing kies je voor de combinatie van een bad en douchebak.
  • Douchebakken. Het merk Bette is volledig thuis in stijlvolle douchebakken. Douchebakken van Bette kunnen onder andere volledig in de vloer verwerkt worden. Hierdoor heb je geen opstaande rand en wordt de douchebak onderdeel van de badkamervloer. Daarnaast zijn er rechthoekige douchebakken met een opstaande rand, douchebakken met een afgeronde hoek, ronde douchebakken en vijfhoekige douchebakken. 
  • Wastafels. Voor de dagelijkse verzorging is een goede wastafel onmisbaar. Bette heeft daarom een ruime keuze aan wastafels die op verschillende manieren gemonteerd kunnen worden. Zo is er de opbouw wastafel die op het blad wordt geplaatst. Je kunt ook voor een Bette wastafel kiezen die in het blad is geïntegreerd voor een strakker uiterlijk. Daarnaast kunnen wastafels aan de muur gemonteerd worden en er zijn vrijstaande wastafels.

Bette producten bekijken

Met Bette badkamerproducten verandert de gewone badkamer in een eigen wellness ruimte. Het glanzende glazuur van je bad, douchebak en wastafel stralen luxe en kalmte uit waar je jarenlang van zult genieten. Bekijk het complete Bette assortiment op Saniweb.nl.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht