Bellavista/gala

11 producten

Het Spaanse merk Bellavista biedt tegels die je badkamer een unieke look geven. Van een strakke, moderne tegel tot een klassieke, landelijke tegel. Het merk produceert natuurlijke tegels van keramiek. Met inmiddels vijftig jaar ervaring, weet Bellavista wat mooi is en hecht daarnaast waarde aan een goede kwaliteit. Bovendien hebben de tegels een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk de producten van Bellavista en lees meer over de mogelijkheden.

De mogelijkheden

Op onze webshop heb je de keuze uit drie series tegels van Bellavista:

Aitana: Deze serie bestaat uit egale, matte wandtegels in de kleuren grijs, wit, taupe en beige. Dit creëert een rustige sfeer in de badkamer. Daarnaast zijn er een aantal decortegels die een mooie afwisseling bieden.
Laponia: De vloer- en wandtegels uit deze serie zijn afwisselend in kleur en hebben een uitgesproken uitstraling. Voor een extra touch heb je ook nog de keuze uit een mozaïektegel.
Winter: De wandtegels uit deze serie zijn hoogglanzend en creëren een luxe sfeer in de badkamer. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, grijs en beige waar een zachte mozaïek in is verwerkt.

Voor iedere ruimte

Tegels van Bellavista hebben een prachtige samenhang van kleuren en ontwerpen, die niet alleen mooi zijn voor in de badkamer. Dankzij de eindeloze combinaties kun je ook je keuken omtoveren tot een landelijke keuken met een Spaans tintje. Je geniet van een ruime keuze uit verschillende soorten tegels. Voor een strakke, moderne look kies je voor een natuurstenen tegel die een egale uitstraling in je badkamer creëert. Als je een landelijke stijl wilt, bieden mozaïektegels de uitkomst. Deze vormen een echte eyecatcher in je badkamer. Dankzij de goede kwaliteit geniet je jarenlang van Bellavista tegels.

Bekijk de producten

Ben je geïnteresseerd in de stijlvolle tegels van het Spaanse merk Bellavista? Bekijk dan de producten op onze webshop en bestel vandaag nog je product. Je profiteert van de scherpste prijs en je kiest zelf jouw bezorgmoment uit. Heb je vragen over een bepaald product? Onze online adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht