Bauer Möbel

28 producten

Met het merk Bauer Möbel krijg je Duitse topkwaliteit voor een lage prijs. De verschillende sanitaire producten van dit merk gaan dan ook lang mee waardoor je jarenlang geniet. Daarom zijn de meubels, spiegels en wastafels voor in de badkamer een waardevolle toevoeging aan de ruimte. Zeker met de kennis dat deze producten Duitse topkwaliteit bieden. Lees snel verder, want Saniweb vertelt je graag meer over Bauer Möbel.

Duitse kwaliteit is altijd poppulair

Producten die uit Duitsland komen of als men spreekt over ‘Duitse kwaliteit’ bij producten dan is het product vaak al direct in trek. Dit komt omdat producten die op deze manier omschreven zijn vaak langer meegaan en prettig in gebruik zijn. Veel innovaties worden doorgevoerd en bestaande producten worden verder doorontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan softclose deuren waardoor je zeker weet dat je niemand wakker maakt vroeg in de ochtend als jij opstaat en je partner nog ligt te slapen. Dat biedt Bauer Möbel met de meubels, spiegels en wastafels.

Meer voor minder

Vaak zit er een prijskaartje aan als het gaat om topkwaliteit, maar bij de producten bij Bauer Möbel krijg je topkwaliteit tegen een lage prijs. Daardoor heb je misschien de mogelijkheid om naast die mooie, elegante wastafel ook de onderkast erbij aan te schaffen. Ook kun je zowel de wastafel als onderkast, meubelwastafelkast, aanschaffen waardoor je direct in één keer een wastafel hebt en een onderkast. De prijs-kwaliteitsverhouding bij dit merk is dus erg goed.

Bekijk onze producten

Ben jij op zoek naar een wastafelmeubel, spiegel, wastafel of onderkast met topkwaliteit tegen een lage prijs? Bekijk dan de producten van het Duitse merk Bauer Möbel bij Saniweb. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van de beste prijs en geniet je van een snelle levering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht