Bathco

29 producten

Het Spaanse merk Bathco biedt prachtige sanitairproducten met een hoge kwaliteit. De drie pijlers design, kwaliteit en innovatie staan bij dit merk voorop. Het uitgebreide assortiment, de vele innovaties en het kwalitatief, hoogwaardig materiaal zorgen ervoor dat je bij Bathco verzekerd bent van prachtig sanitair waar je jarenlang van geniet. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Bathco? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Het merk Bathco

Het Spaanse merk Bathco ontwerpt en produceert al ruim 38 jaar een breed scala aan badkamerproducten. Niet alleen in Europa, maar ook in diverse andere continenten is dit grote merk actief. Inmiddels in ruim 90 landen is dit merk razend populair. Het grote succes heeft Batcho te danken aan de investeringen in design, kwaliteit en innovatie. Op basis van deze drie pijlers ontwikkelen zij voortdurend nieuwe producten die aansluiten op de behoeften van de klanten. Bathco werkt regelmatig samen met bekende industriële ontwerpers, waardoor talloze designs mogelijk zijn. Met de producten van Bathco ben je daarom ook verzekerd van hoogwaardig sanitair dat waterbestendig, resistent en licht in gewicht is en daarnaast ook een natuurlijke afwerking heeft.

Het assortiment van Bathco

Het assortiment van Bathco is eindeloos. Voor vrijwel alle producten voor je badkamer kun je bij dit merk terecht. Voornamelijk de wastafels van dit merk zijn razend populair. Batcho biedt namelijk talloze wastafel in diverse stijlen, formaten en kleuren. Waskommen zijn tegenwoordig erg populair in de Nederlandse badkamers en daarom biedt dit merk ook diverse unieke waskommen. In het assortiment van Saniweb zijn daarom ook alle wastafels en waskommen van dit populaire merk opgenomen. Dankzij het uitgebreide assortiment zul je hier altijd het product vinden dat aansluit bij jouw wensen.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke producten van Bathco bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in onze webshop. Hier profiteer je altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp: zij geven je graag persoonlijk advies.

Categorieën

Series

Beste Bathco deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht