Azulev

30 producten

Het Spaanse merk Azulev biedt prachtige wand- en vloertegels met een hoge kwaliteit. Azulev streeft ernaar altijd te voldoen aan de vraag naar producten met een hoge technische en esthetische kwaliteit. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, formaten en stijlen. Dankzij het ruime assortiment tegelontwerpen is het mogelijk om alle soorten stijlen te creëren in jouw badkamer of toilet. Ook zijn de tegels te plaatsen in andere ruimtes in jouw woning. Ben je benieuwd geworden naar het assortiment van Azulev? Lees dan snel verder of bekijk de producten direct in de webshop van Saniweb.

Het merk Azulev

De enorme fabriek van Azulev ligt in het oosten van Spanje, in de buurt van Castellon de la Plana. Hier wordt een uitgebreid assortiment aan tegels geproduceerd. Het merk richt zich volledig op de wensen van de klanten. Service is dan ook een belangrijke pijler in het bedrijfsbeleid van Azulev. De producten worden voortdurend geïnnoveerd en spelen volledig in op de wensen van de klanten.

Het assortiment van Azulev

Het merk Azulev biedt tegels in talloze vormen, maten en kleuren. Hierdoor vind je gegarandeerd een tegel dat volledig aansluit op jouw wensen. Dankzij het uitgebreide assortiment zijn alle stijlen verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een betontegel of een luxe marmeren tegel: je vindt het in het assortiment van Azulev. De tegels van Azulev zijn in iedere ruimte te plaatsen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de tegels in meerdere ruimtes van de woning te plaatsen. Hierdoor vormt jouw interieur een mooi geheel.

Bekijk onze producten

Je kunt de unieke producten van Azulev bekijken in de webshop van Saniweb. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop van Saniweb. Profiteer hier altijd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Vraag onze online adviseurs om hulp: zij geven je graag persoonlijk advies.

Categorieën

Series

Beste Azulev deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht