Axor

Axor

1088 producten

Hansgrohe Axor, ook wel bekend als Axor, verzekert je van kwaliteit, design en comfort in je badkamer. Ook is het brede scala aan producten en stijlen kenmerkend voor Axor. Hierdoor kun je je badkamer geheel naar eigen wens inrichten en keer op keer genieten van een ontspannen gevoel. Lees hier alles over het merk en de verschillende producten.

Waarvoor kun je bij Axor terecht?

Het merk Axor beschikt over een ruim assortiment aan badkamerproducten. Je kunt kiezen uit:

  • Wastafels. De wastafels zijn geschikt voor inbouw, opbouw en montage aan de wand. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig mineraalmarmer dat gemakkelijk te onderhouden is en kunnen indien gewenst gecombineerd worden met een bijpassend meubel.
  • Douchesystemen. De Axor ShowerSolutions® verzekeren je van een exclusieve douchebeleving dankzij de combinatie van stijlvolle designs met moderne technologieën.
  • Baden. Het assortiment bestaat uit zowel vrijstaande als inbouw baden. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende formaten en materialen.
  • Kranen. Axor biedt niet alleen traditionele kranen, maar ook elektrische kranen met sensortechnologie. Functionaliteit wordt hierbij gecombineerd met een passend design. Ook keukenkranen behoren tot het assortiment.
  • Badkameraccessoires. Met de hoogwaardige extra’s maak je je badkamer helemaal af. Van handdoekhouders tot zeepdispensers, alles in een bijpassende stijl.

Duurzaam en veelzijdig

De laatste jaren is de badkamer van een hygiënische ruimte in een leefruimte veranderd; een ruimte waarin we steeds meer tijd doorbrengen en de behoefte hebben om ons te ontspannen. Het assortiment van Axor bestaat daarom uit verschillende sanitairproducten in uiteenlopende stijlen. Dit alles is door ’s werelds beste designers ontworpen, waardoor het assortiment gevarieerd is en er voor iedereen bijpassende producten te vinden zijn. Om je zo lang mogelijk van deze producten te laten genieten, staat duurzaamheid zowel bij het ontwerpproces als bij de productie hoog in het vaandel.

Badkamercollecties

Bij Axor staat niet alleen het losse product centraal, maar ook de gehele ruimte. De verschillende badkamercollecties bieden daarom compleet ingerichte badkamers in uiteenlopende stijlen. Per stijl worden er bijpassende producten getoond, waardoor je al snel over kunt gaan tot het maken van keuzes. Dit maakt je zoektocht een stuk eenvoudiger.

Meer inspiratie opdoen?

Is het sanitair van Axor iets voor jouw badkamer? Bekijk dan alle producten op onze website en laat je inspireren.

Categorieën

Series

Beste Axor deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht