Atlas Concorde

Atlas Concorde

51 producten

Atlas Concorde heeft een uitgebreide tegelcollectie. Voor zowel de vloer als de wand vind je verschillende looks in de collectie van Atlas Concorde. Ben je benieuwd naar het assortiment bij Saniweb en wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees hier meer over de tegels van Atlas Concorde.

Verschillende looks

De uitgebreide tegelcollectie van Atlas Concorde bestaat uit tegels met verschillende looks. Alle tegels zijn gemaakt van porselein. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te reinigen en hebben ze een lange levensduur. De tegels zijn voorzien van verschillende, natuurlijke looks. Hieronder lees je meer over iedere tegellook.
Houtlook
Ben je op zoek naar een warme, natuurlijke look voor jouw badkamer of toilet? Dan zijn tegels met een houtlook de perfecte uitkomst. Atlas Concorde heeft houtlook tegels met verschillende tinten, zodat je zelf kiest voor een donkere en lichte variant.
Steenlook
Voor een natuurlijke look kies je voor tegels met een (natuur)stenen look. Atlas Concorde heeft verschillende soorten steenlook tegels. Daarnaast zijn deze tegels ook verkrijgbaar in de vorm van tegelstroken. Je hebt de keuze uit een groot scala aan diverse kleurtinten.
Gekleurde tegels
Tegels met een kleurtje zorgen voor een frisse en levendige look in de badkamer. Is klassiek wit te saai voor jou? Dan zijn de felgekleurde tegels van Atlas Concorde echt iets voor jou! Kies jouw favoriete kleur uit de collectie en geef jouw badkamer of toilet een gezellige kleurboost.
3D-look
Een bijzondere look krijg je door middel van 3D-tegels. Dit type tegels heeft dankzij het 3D-ontwerp een unieke look. Het reliëf geeft optisch gezien een prachtig effect en zorgt ervoor dat jouw badkamer een bijzondere uitstraling krijgt. Vooral in een designbadkamer kan de 3D-tegel een leuke toevoeging zijn.

Tegelstroken en muretto’s

In de collectie van Atlas Concorde vind je ook een groot aantal tegelstroken en muretto’s. Deze langwerpige tegels behoren tot de laatste trends en zorgen ervoor dat jouw badkamer een tijdloze look krijgt. De tegelstroken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, die in combinatie met elkaar een speels effect geven.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de tegelcollectie van Atlas Concorde? Bekijk dan de producten in onze webshop. Hier krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden en zoek je met behulp van de filters gemakkelijk naar een specifiek product. Heb je het product gevonden? Dan kun je het meteen bestellen en profiteer je van scherpe prijzen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht