Aquasound

29 producten

Aquasound ontwikkelt waterdichte audioapparaten voor in de badkamer. Optimaal gebruikersgemak, 100% waterdichtheid en hoge kwaliteit is waar de producten van Aquasound voor staan. Het doel van Aquasound is je voorzien van unieke badkamerbelevingen. Want wie wil nu niet wakker worden onder de douche met wat muziek op de achtergrond of een goede film kijken tijdens het badderen? Met deze speciale audioapparatuur zorg je voor luxe en ultieme ontspanning in de badkamer.

Drie unieke eigenschappen

Bijna alle producten van Aquasound kenmerken zich door drie eigenschappen die er samen voor zorgen dat je maximaal kunt genieten:

  • Gebruiksgemak. Gebruiksvriendelijkheid staat bij Aquasound hoog in het vaandel. De installatie van de apparatuur is binnen een paar stappen uit te voeren waarna de apparaten direct te gebruiken zijn. Ook zonder technische kennis zijn de apparaten zonder enige moeite te bedienen.
  • Waterdicht/waterbestendig. De producten van Aquasound zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de badkamer. De apparaten zijn dan ook 100% bestand tegen vocht.
  • Bluetooth. Dankzij de bluetooth verbinding kun je eenvoudig je eigen smart-device koppelen met de verschillende apparaten. Zo luister je binnen enkele seconden naar de muziek die jij wenst.

Het assortiment van Aquasound

Het assortiment van Aquasound bestaat uit waterdichte audioapparaten voor in de badkamer. Hierbij kun je denken aan bluetooth speakers, badkamerradio’s, badkamertelevisies en badkamerspeakers. Zowel de radio’s als speakers worden prachtig ingebouwd, bijvoorbeeld in het plafond. Wanneer je graag voor een televisie wilt gaan, heb je de keuze uit inbouw- en opbouwmodellen.

Bekijk producten

Aangezien de badkamer tegenwoordig dé plek is waar we ontspanning zoeken, is het belangrijk dat we hier ook daadwerkelijk helemaal tot rust kunnen komen. De producten van Aquasound helpen je hierbij. Wil jij graag tijdens het badderen je favoriete soap kijken of juist ontspannen muziek luisteren? Bekijk dan nu het hele assortiment in onze webshop. Saniweb garandeert je de beste prijs en daarnaast profiteer je van gratis bezorging bij bestellingen vanaf 50,-.

Categorieën

Series

Beste Aquasound deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht