Alape

Alape

2 producten

Het merk Alape heeft een breed assortiment badkamerproducten, wat grotendeels bestaat uit een uitgebreid assortiment wastafels. Daarnaast biedt het merk ook enkele handige accessoires voor in de badkamer, waaronder handdoekhouders en sifons. Kortom, het is een stijlvol merk met een divers assortiment voor in de badkamer. Lees hier meer over de producten van Alape.

Van rond tot rechthoekig

De wastafels van Alape zijn werkelijk in alle vormen verkrijgbaar. Het ruime en diverse assortiment bestaat uit modellen voor verschillende typen badkamers. Heb je slechts een kleine badkamer en toiletruimte? Kies dan bijvoorbeeld voor de hoekmeubelset van Alape. Dit is een meubel met een ingebouwde, ronde wastafel, die weinig ruimte in beslag neemt. Bovendien gebruik je de ruimte optimaal door het meubel in de hoek te plaatsen. Heb je de beschikking over meer ruimte en houd je van luxe? Bekijk dan eens de opbouw wastafels van dit stijlvolle merk. Deze wastafels komen voor in verschillende modellen en zijn geschikt om op een badkamermeubel te plaatsen. Dit is slechts een kleine greep uit het gevarieerde assortiment van Alape.

De overige producten van Alape

Naast wastafels bestaat het assortiment van Alape ook uit andere handige badkameraccessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een handdoekhouder of sifon, maar ook aan spiegels of een afvoerplug. Het assortiment van Alape is zeer uitgebreid, waardoor je meerdere producten van merk kunt combineren voor de inrichting van jouw badkamer.

Bekijk de producten in de webshop

Ben jij op zoek naar een geschikte wastafel? Bekijk de wastafels van Alape dan in de webshop van Saniweb. Ook voor andere producten van het merk kun je terecht bij Saniweb. In de webshop vind je talloze mogelijkheden, waardoor er voor iedereen een goede keuze te vinden is. Door middel van de zoekfilters stem je de resultaten gemakkelijk af op jouw smaak.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht