Acquabella

225 producten

Acquabella is een Spaans merk dat prachtige onderdelen voor de badkamer ontwerpt en levert. Van douchevloer tot doucheplankje, het merk Acquabella bestaat uit oneindig veel stijlvolle artikelen. Stel de badkamer van je dromen samen met de verschillende, op maat gemaakte producten van dit unieke merk.

Acquabella: innovatief en stijlvol kenmerkend voor Acquabella

Acquabella staat voor innovatief en strak design. Ze willen ervoor zorgen dat klanten hun eigen op maat gemaakte badkamer en douche kunnen samenstellen, precies zoals zij dat zelf wensen. Speciaal voor die klant bieden ze een uitgebreid assortiment aan, met verschillende structuren en kleuren maar altijd in de kenmerkende, elegante Acquabella-stijl. Deze stijl straalt exclusiviteit uit en legt de focus op een aantrekkelijk design. Het zorgt voor een echt wellnessgevoel, ongeacht de inrichting van de badkamer.

De verschillende producten

Saniweb heeft verschillende producten in het assortiment van het mooie merk Acquabella. - Douchevloeren. Hetgeen waar Acquabella het meest in uitblinkt, is het maken van unieke, prachtige douchevloeren. Er zijn verschillende collecties, toegespitst op verschillende smaken. Zo heb je keuze uit de Slate, Ardesia, Nude, Beton en Zero collectie. De verschillende douchevloeren bestaan uit diverse geavanceerde, elegante texturen als leisteen of cement en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze voelen allemaal erg fijn aan wanneer je erop staat en zijn bovendien voorzien van een antisliplaag, wat erg wenselijk is bij een douchevloer. - Opklapbare douchestoelen. De douchestoelen van Acquabella zijn verkrijgbaar in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de douchevloer, zodat je een mooie eenheid creëert in je badkamer. Omdat de stoelen aan de wand bevestigd worden, zijn ze in te klappen en nemen ze dan ook geen ruimte in wanneer de stoel niet in gebruik is. - Badkameraccessoires. Wederom in de kenmerkende Acquabella materialen, zijn er verschillende badkameraccessoires verkrijgbaar. Zo zijn er unieke doucheplankjes en -boxen van hoogwaardig design te bestellen, die niet alleen een praktische maar ook stijlvolle toevoeging zijn voor elke badkamer. Zo berg je je doucheproducten op een elegante manier eenvoudig op.

Bestel de producten

Geïnteresseerd in exclusieve douchevloeren of badkameraccessoires? Bekijk het ruime aanbod van Acquabella bij Saniweb. Je bestelt eenvoudig de gewenste producten en betaalt wanneer jij dat wilt.

Categorieën

Series

Beste Acquabella deals

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht