Aco

109 producten

ACO douchegoten zijn als design aan je voeten. De strakke lijnen van ACO douchegoten vormen de basis voor een design badkamer met een minimalistisch karakter.

ACO: douchegoten opnieuw uitgevonden

ACO douchegoten zijn als design aan je voeten. De strakke lijnen van ACO douchegoten vormen de basis voor een design badkamer met een minimalistisch karakter. De douchegoten, of showerdrains, van ACO zorgen voor een stijlvol accent met keuze uit veel verschillende uitvoeringen.

Breed assortiment Als specialist in douchegoten heeft ACO een breed assortiment. Elke serie douchegoten van ACO heeft unieke kenmerken, maar voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die ACO nastreeft. Lees hier welke series ACO ontwikkeld heeft:

  • Showerdrain C. Het Showerdrain C programma van ACO kenmerkt zich door moderne vormgeving en perfecte functionaliteit. De Showerdrain C serie van ACO blinkt uit dankzij zijn hoge afvoercapaciteit, lage inbouwhoogte en het eenvoudige onderhoud ervan.
  • Showerdrain E. Showerdrain E douchegoten hebben een minimalistische vormgeving en vergroten het ruimtelijk gevoel in de douche en in de badkamer. Het RVS-oppervlak is net als bij alle andere series van ACO elektrolytisch gepolijst. Dit polijstproces resulteert in een extreem glad oppervlak met een schitterende uitstraling.
  • Showerdrain W. Showerdrains uit de W-serie van ACO laten het water de muur in stromen. Deze unieke vorm van water afvoeren is op subtiele wijze toch bepalend voor het aangezicht van de douche en badkamer. Het grote en volledig uitneembare stankslot bestaat uit twee delen en kan makkelijk schoon gemaakt worden. De douchegoot zelf is volledig van RVS. Deze muurgoten hebben flenzen waardoor ze goed aansluiten op het tegelwerk.
  • Showerdrain S-line De ACO showerdrain S-line is een bijna onzichtbare douchegoot die in elk badkamerinterieur past. Technische elementen van deze showerdrains zijn net als bij de andere series vrijwel onzichtbaar. Deze geluidsarme showerdrain heeft een minimale inbouwhoogte van slechts 64mm en een indrukwekkende afvoercapaciteit van tot wel 0,8 liter per seconde. ACO producten bekijken Alle ACO showerdrains worden gekenmerkt door een aantrekkelijk design, hoge afvoercapaciteit en afscherming van de technische elementen. Bekijk nu het volledige assortiment douchegoten op Saniweb.nl

ACO producten bekijken

Alle ACO showerdrains worden gekenmerkt door een aantrekkelijk design, hoge afvoercapaciteit en afscherming van de technische elementen. Bekijk nu het volledige assortiment douchegoten op Saniweb.nl

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht