Nooit meer rondslingerende flessen in de douche!

Nooit meer rondslingerende flessen in de douche!

Ben je de rondslingerende flessen shampoo en douchegel zat en op zoek naar opbergmogelijkheden voor in je douche? Een douche met te weinig opbergruimte kan erg vervelend zijn en daarom helpen wij je graag met onze opbergtips. Hierdoor heb je altijd een nette, opgeruimde douche en alle nodige flessen bij de hand!

Inbouwnissen en opbouwnissen

Met een inbouwnis creëer je extra opbergruimte in de badkamer of doucheruimte. De nissen worden in de wand gebouwd, waardoor het geen extra ruimte kost. Deze optie adviseren wij wanneer je je gehele doucheruimte gaat verbouwen omdat er best wat montagewerk bij komt kijken. Wil je graag een nis zonder extra montagewerk? Kies dan voor een opbouwnis. Deze wordt op de muur geplaatst, in plaats van erin en dient tegelijkertijd voor decoratie. Bekijk bijvoorbeeld de houten opbouwnissen van Looox.

+
Looox Box inbouw nis 60 x 30 cm. RVS Geborsteld
+
Looox Box inbouw nis 30 x 30 cm. RVS Geborsteld

Douchekorf

Een andere optie voor het opbergen van je douchespullen is de douchekorf. De douchekorf wordt tegen de wand of in de hoek van de douche gemonteerd en neemt hierdoor ook weinig ruimte in beslag. Naast dat de douchekorf erg handig is, is deze ook stijlvol. De meeste douchekorven zijn uitgevoerd in de kleur chroom, waardoor deze bij iedere badkamer past. Natuurlijk kun je ook voor een zwarte douchekorf kiezen. Dit is een perfecte eyecatcher in je industriële badkamer. Heb je veel producten in jouw douche of deel je de badkamer met meerderen? Dan is een dubbele korf wellicht handig. De douchekorven zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd een bij zit naar jouw wens en smaak.

+
Looox Corner Shelf 30x22 cm (inbouw) Mat Zwart
+
Looox Corner Shelf hoekplanchet 30x22cm Wit

De hangende douchekorf: onze favoriet!

Onze favoriet is de hangende douchekorf. De hangende douchekorf hang je gemakkelijk op aan de douchewand, waardoor het nauwelijks plaats in beslag neemt en de douche altijd netjes blijft. Waarom de hangende douchekorf onze favoriet is? Je kunt hem namelijk makkelijk en snel even uit het zicht hangen, ideaal voor een opgeruimde douche. Bovendien komt hier geen montagewerk bij kijken waardoor je dus snel, gemakkelijk én goedkoop een oplossing hebt voor jouw opbergproblemen in de douche.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op